Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Corrigeer je btw-aangifte met een suppletie omzetbelasting

Woensdag 12 juni 2019

Heb je voorheen te veel of juist te weinig btw aangegeven in de aangifte omzetbelasting? Je bent als ondernemer verplicht om het aan de Belastingdienst te melden als je in de afgelopen vijf jaar te veel of te weinig btw hebt aangegeven via een 'suppletie omzetbelasting'.

Lees meer

Effectief multitasken voor ondernemers, zo doe je dat!

Woensdag 22 mei 2019

Als ondernemer doe je heel veel dingen tegelijk. Online facturen maken, besprekingen voeren met klanten, je mail beantwoorden en je administratie bijhouden. En tussendoor moet er ook nog gewoon gewerkt worden.

Lees meer

Btw terugvragen: wat mag wel en wat niet?

Vrijdag 10 mei 2019

Als ondernemer moet je in de meeste gevallen btw afdragen over de winst van je bedrijf. Je mag in dat geval ook btw terugvragen over je zakelijke uitgaven. Maar over welke facturen mag je nu wél btw terugvorderen en over welke niet.

Lees meer

Wanneer heb je als ondernemer recht op zorgtoeslag?

Vrijdag 10 mei 2019

De kosten die je maakt voor je zorgverzekering zijn soms te compenseren met de zorgtoeslag. De hoogte van de zorgtoeslag is afhankelijk van je inkomen. Als je getrouwd bent of een geregistreerd partnerschap hebt, speelt ook de hoogte van het inkomen van je partner mee.

Lees meer

Btw zonnepanelen terugvragen, dat kan!

Vrijdag 10 mei 2019

Heb jij zonnepanelen op jouw huis of bedrijfsgebouw gelegd of ga je dit nog doen? De btw op de aankoop-, installatie- en onderhoudskosten van zonnepanelen kun je terugvragen bij de Belastingdienst. Ook als je deze zonnepanelen als particulier hebt aangeschaft.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark