Blogs

Corrigeer je btw-aangifte met een suppletie omzetbelasting

Donderdag 20 juli 2017

Heb je voorheen te veel of juist te weinig btw aangegeven in de aangifte omzetbelasting? Je bent als ondernemer verplicht om het aan de Belastingdienst te melden als je in de afgelopen vijf jaar te veel of te weinig btw hebt aangegeven via een 'suppletie omzetbelasting'.

Lees meer

Kleineondernemersregeling (KOR), hoe behaal je fiscaal voordeel?

Donderdag 20 juli 2017

Als ondernemer ben je verplicht periodiek aangifte omzetbelasting te doen. Als kleine zelfstandige kom je in sommige gevallen in aanmerking voor extra regelingen, wat kan leiden tot belastingvoordeel. Een voorbeeld hiervan is de Kleineondernemersregeling (KOR).

Lees meer

Boekhouding uitbesteden of zelf doen; de voor- en nadelen op een rij

Donderdag 20 juli 2017

Boekhouden is voor veel ondernemers niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap. De ene ondernemer kiest ervoor om zelf aan de slag te gaan met online boekhouden, de andere ondernemer kiest voor administratie uitbesteden.

Lees meer

Btw terugvragen: wat mag wel en wat niet?

Dinsdag 18 juli 2017

Als ondernemer moet je in de meeste gevallen btw afdragen over de winst van je bedrijf. Je mag dus ook btw terugvragen over je zakelijke uitgaven. Maar over welke facturen mag je nu wel of niet btw terugvorderen.

Lees meer

Efficiënter ondernemen op je smartphone dankzij deze 10 zakelijke apps

Dinsdag 18 juli 2017

Een moderne ondernemer is niet meer gebonden aan tijd of plaats. Een ondernemer van deze tijd doet zaken waar en wanneer hij of zij wil. Of je nu in de trein zit onderweg naar een afspraak, in het buitenland of gewoon in je eigen tuin, de zaken gaan door en jij wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Reviews3

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd