Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Efficiënter ondernemen op je smartphone met deze 10 zakelijke apps

Dinsdag 18 juli 2017

Een moderne ondernemer is niet meer gebonden aan tijd of plaats. Een ondernemer van deze tijd doet zaken waar en wanneer hij of zij wil. Of je nu in de trein zit onderweg naar een afspraak, in het buitenland of gewoon in je eigen tuin, de zaken gaan door en jij wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Checklist: Goed voorbereid op vakantie als ondernemer

Maandag 17 juli 2017

De zomervakantie staat voor veel ondernemers weer bijna voor de deur. Ook als ondernemer wil je er in de zomer even tussenuit om te genieten met het gezin of vrienden. Hoe zorg je dat je dit onbezorgd kunt doen.

Lees meer

Verkopen aan het buitenland? Breng de juiste btw in rekening

Maandag 17 juli 2017

Verkoop jij vanuit jouw onderneming uit Nederland goederen binnen de EU aan particulieren of organisaties die zelf niet btw-plichtig zijn? Dan moet je Nederlandse btw op de factuur zetten. Dit geldt echter niet voor de voorkoop van nieuwe of bijna nieuwe vervoersmiddelen.

Lees meer

Hoe ga je om met wanbetalers? Zes tips

Zaterdag 15 juli 2017

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken, niet of te laat betaalde facturen. Vervelend, want door wanbetalers loop jij als ondernemer risico op een gebrek aan liquide middelen, waardoor je bijvoorbeeld omzetbelasting moet voorschieten of bepaalde investeringen moet uitstellen.

Lees meer

Voorwaarden uitstel van betaling bij de Belastingdienst

Vrijdag 14 juli 2017

Als ondernemer moet je belasting betalen, zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Maar wat gebeurt er als je bedrijf in zwaar weer zit en je de belasting niet op tijd kunt betalen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd