Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Voorbelasting, hoe werkt dat alweer precies?

Woensdag 2 augustus 2017

Als startende ondernemer moet je vaak eerst investeringen doen voordat je daadwerkelijk omzet draait. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Deze investeringen zijn voor ondernemers in veel gevallen aftrekbaar in de btw-aangifte via voorbelasting.

Lees meer

Timemanagement: krijg in 5 stappen meer gedaan in minder tijd

Maandag 24 juli 2017

Zoals elke ondernemer zou je willen dat een dag meer uren telde en een week meer dagen. Maar met slim time management kun je nóg doeltreffender met je uren omgaan. Alleen met to do-lijstjes, gehaalde deadlines en een bijgewerkte mailbox ben je er nog niet.

Lees meer

Efficiënter ondernemen op je smartphone met deze 10 zakelijke apps

Dinsdag 18 juli 2017

Een moderne ondernemer is niet meer gebonden aan tijd of plaats. Een ondernemer van deze tijd doet zaken waar en wanneer hij of zij wil. Of je nu in de trein zit onderweg naar een afspraak, in het buitenland of gewoon in je eigen tuin, de zaken gaan door en jij wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Checklist: Goed voorbereid op vakantie als ondernemer

Maandag 17 juli 2017

De zomervakantie staat voor veel ondernemers weer bijna voor de deur. Ook als ondernemer wil je er in de zomer even tussenuit om te genieten met het gezin of vrienden. Hoe zorg je dat je dit onbezorgd kunt doen.

Lees meer

Verkopen aan het buitenland? Breng de juiste btw in rekening

Maandag 17 juli 2017

Verkoop jij vanuit jouw onderneming uit Nederland goederen binnen de EU aan particulieren of organisaties die zelf niet btw-plichtig zijn? Dan moet je Nederlandse btw op de factuur zetten. Dit geldt echter niet voor de voorkoop van nieuwe of bijna nieuwe vervoersmiddelen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark