Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Crowdfunding, hoe kan ik hier als ondernemer van profiteren?

Donderdag 22 juni 2017

Voor het aanvragen van een financiering ben je als ondernemer al lang niet meer alleen op de bank aangewezen. Wil je bijvoorbeeld je bedrijfspand uitbreiden of heb je juist financiering nodig voor het opstarten van je onderneming.

Lees meer

Aan welke eisen moet een factuur voldoen?

Donderdag 15 juni 2017

Facturen bestaan er in verschillende soorten en maten, maar wat zijn nu de wettelijke eisen waaraan jouw factuur moet voldoen? Hoe pak je optimaal belastingvoordeel? Als de factuur niet aan de eisen voldoet, dan kun je ook geen btw terugvragen.

Lees meer

Een goede factuur maken in 7 stappen

Donderdag 15 juni 2017

Een juiste factuur is de basis voor een snelle betaling en goede cashflow. Maar hoe kun je als ondernemer nu een goede online factuur maken? Wat moet er verplicht op staan en hoe zorg je voor een snelle betaling.

Lees meer

Handig! Facturen sneller betaald met iDEAL

Donderdag 15 juni 2017

Ken je dat? Je stuurt een factuur naar je klant, maar je weet niet wanneer hij het openstaande bedrag overboekt. Zo’n overboeking is natuurlijk ook een beetje ouderwets, in een tijd waarin iedereen binnen een paar seconden online kan afrekenen.

Lees meer

Inkomstenbelasting 2017: Tarieven en heffingskortingen

Maandag 3 april 2017

Met ingang van 1 januari 2017 gelden de volgende tarieven en heffingskortingen in de inkomstenbelasting. Gewijzigde tarieven inkomstenbelastingTarieven box 1 Het tarief in de eerste schijf bedraagt 8,90% (2016: 8,40%).

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd