Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Hoe ga je om met wanbetalers? Zes tips

Zaterdag 15 juli 2017

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken, niet of te laat betaalde facturen. Vervelend, want door wanbetalers loop jij als ondernemer risico op een gebrek aan liquide middelen, waardoor je bijvoorbeeld omzetbelasting moet voorschieten of bepaalde investeringen moet uitstellen.

Lees meer

Voorwaarden uitstel van betaling bij de Belastingdienst

Vrijdag 14 juli 2017

Als ondernemer moet je belasting betalen, zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. Maar wat gebeurt er als je bedrijf in zwaar weer zit en je de belasting niet op tijd kunt betalen.

Lees meer

Crowdfunding, hoe kan ik hier als ondernemer van profiteren?

Donderdag 22 juni 2017

Voor het aanvragen van een financiering ben je als ondernemer al lang niet meer alleen op de bank aangewezen. Wil je bijvoorbeeld je bedrijfspand uitbreiden of heb je juist financiering nodig voor het opstarten van je onderneming.

Lees meer

Aan welke eisen moet een factuur voldoen?

Donderdag 15 juni 2017

Facturen bestaan er in verschillende soorten en maten, maar wat zijn nu de wettelijke eisen waaraan jouw factuur moet voldoen? Hoe pak je optimaal belastingvoordeel? Als de factuur niet aan de eisen voldoet, dan kun je ook geen btw terugvragen.

Lees meer

Een goede factuur maken in 7 stappen

Donderdag 15 juni 2017

Een juiste factuur is de basis voor een snelle betaling en goede cashflow. Maar hoe kun je als ondernemer nu een goede online factuur maken? Wat moet er verplicht op staan en hoe zorg je voor een snelle betaling.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark