Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Waar moet je op letten aangifte omzetbelasting over het laatste kwartaal

Woensdag 18 januari 2017

In de laatste aangifte omzetbelasting van het jaar moet je rekening houden met een aantal bijzondere regelingen in de omzetbelasting. Wij geven je graag een overzicht van belangrijke aandachtspunten in de laatste aangifte omzetbelasting.

Lees meer

Jaarruimteregeling: bouw als zzp’er voordelig pensioen op

Donderdag 1 december 2016

Ook als zzp’er is het belangrijk dat je voldoende pensioen opbouwt. Daarom biedt de overheid de mogelijkheid om gebruik te maken van de jaarruimteregeling. Je mag de inleg van je pensioen aftrekken van je belastbaar inkomen.

Lees meer

Huurkosten aftrekken als zzp’er. Mag dat wel of niet?

Maandag 7 november 2016

Een recent besluit van de staatssecretaris van financiën maakt een einde aan de aftrek van de huurkosten van de eigen woning van een zzp’er. Als je een deel van je huurwoning (minimaal 10%) gebruikt als werkplek, kon je de volledige huurkosten aftrekken.

Lees meer

Er komt geen verzekeringsplicht voor zzp'ers

Vrijdag 28 oktober 2016

Er komt geen verzekeringsplicht voor de zzp'er (zelfstandige zonder personeel). Als zzp'er moet je zelf zorgen voor verzekeringen tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, maar ook voor een aanvullende oudedagsvoorziening.

Lees meer

Starten, investeren of groeien? Vijf (aanvullende) financieringsmogelijkheden

Maandag 10 oktober 2016

Als je een bedrijf start of verder wilt groeien met een bestaande onderneming, heb je misschien (aanvullende) financiering nodig. We zetten de bekendste financieringsopties voor je op een rijtje. 1. Bank Je kunt in beginsel natuurlijk bij jouw bank terecht voor een zakelijke financieringsregeling.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd