Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Handig! Facturen sneller betaald met iDEAL

Donderdag 15 juni 2017

Ken je dat? Je stuurt een factuur naar je klant, maar je weet niet wanneer hij het openstaande bedrag overboekt. Zo’n overboeking is natuurlijk ook een beetje ouderwets, in een tijd waarin iedereen binnen een paar seconden online kan afrekenen.

Lees meer

Inkomstenbelasting 2017: Tarieven en heffingskortingen

Maandag 3 april 2017

Met ingang van 1 januari 2017 gelden de volgende tarieven en heffingskortingen in de inkomstenbelasting. Gewijzigde tarieven inkomstenbelastingTarieven box 1 Het tarief in de eerste schijf bedraagt 8,90% (2016: 8,40%).

Lees meer

Waar moet je op letten aangifte omzetbelasting over het laatste kwartaal

Woensdag 18 januari 2017

In de laatste aangifte omzetbelasting van het jaar moet je rekening houden met een aantal bijzondere regelingen in de omzetbelasting. Wij geven je graag een overzicht van belangrijke aandachtspunten in de laatste aangifte omzetbelasting.

Lees meer

Jaarruimteregeling: bouw als zzp’er voordelig pensioen op

Donderdag 1 december 2016

Ook als zzp’er is het belangrijk dat je voldoende pensioen opbouwt. Daarom biedt de overheid de mogelijkheid om gebruik te maken van de jaarruimteregeling. Je mag de inleg van je pensioen aftrekken van je belastbaar inkomen.

Lees meer

Huurkosten aftrekken als zzp’er. Mag dat wel of niet?

Maandag 7 november 2016

Een recent besluit van de staatssecretaris van financiën maakt een einde aan de aftrek van de huurkosten van de eigen woning van een zzp’er. Als je een deel van je huurwoning (minimaal 10%) gebruikt als werkplek, kon je de volledige huurkosten aftrekken.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark