Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Er komt geen verzekeringsplicht voor zzp'ers

Vrijdag 28 oktober 2016

Er komt geen verzekeringsplicht voor de zzp'er (zelfstandige zonder personeel). Als zzp'er moet je zelf zorgen voor verzekeringen tegen bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, maar ook voor een aanvullende oudedagsvoorziening.

Lees meer

Starten, investeren of groeien? Vijf (aanvullende) financieringsmogelijkheden

Maandag 10 oktober 2016

Als je een bedrijf start of verder wilt groeien met een bestaande onderneming, heb je misschien (aanvullende) financiering nodig. We zetten de bekendste financieringsopties voor je op een rijtje. 1. Bank Je kunt in beginsel natuurlijk bij jouw bank terecht voor een zakelijke financieringsregeling.

Lees meer

Gratis webinar: eerste hulp bij de btw-aangifte

Dinsdag 27 september 2016

Deze maand moet je als ondernemer de btw-aangifte doen. Voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. In dit webinar stippen we de belangrijkste aandachtspunten aan. Ook geven we praktische tips en vertellen we wat je kunt doen om de belasting die je moet betalen te beperken.

Lees meer

Geen afschaffing maar vereenvoudiging kleine ondernemersregeling

Woensdag 24 augustus 2016

De kleine ondernemersregeling in de btw zal niet worden afgeschaft, maar wordt waarschijnlijk wel vereenvoudigd. Dit laat staatssecretaris Wiebes van Financiën weten in een brief aan de Tweede Kamer. Gelet de relevante functie van de regeling wordt de regeling niet afgeschaft, de mogelijkheden voor een vereenvoudiging van de Kleine Ondernemersregeling worden onderzocht.

Lees meer

Huurkosten voor thuiswerkende zzp aftrekbaar (voorbeeld rekenmodel)

Vrijdag 19 augustus 2016

Goed nieuws voor zzp’ers met een huurhuis. Je mag je huurkosten onder voorwaarden aftrekken van de winst. Je mag als zelfstandige zonder personeel gebruik maken van deze regeling als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark