Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Gratis webinar: eerste hulp bij de btw-aangifte

Dinsdag 27 september 2016

Deze maand moet je als ondernemer de btw-aangifte doen. Voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. In dit webinar stippen we de belangrijkste aandachtspunten aan. Ook geven we praktische tips en vertellen we wat je kunt doen om de belasting die je moet betalen te beperken.

Lees meer

Geen afschaffing maar vereenvoudiging kleine ondernemersregeling

Woensdag 24 augustus 2016

De kleine ondernemersregeling in de btw zal niet worden afgeschaft, maar wordt waarschijnlijk wel vereenvoudigd. Dit laat staatssecretaris Wiebes van Financiën weten in een brief aan de Tweede Kamer. Gelet de relevante functie van de regeling wordt de regeling niet afgeschaft, de mogelijkheden voor een vereenvoudiging van de Kleine Ondernemersregeling worden onderzocht.

Lees meer

Huurkosten voor thuiswerkende zzp aftrekbaar (voorbeeld rekenmodel)

Vrijdag 19 augustus 2016

Goed nieuws voor zzp’ers met een huurhuis. Je mag je huurkosten onder voorwaarden aftrekken van de winst. Je mag als zelfstandige zonder personeel gebruik maken van deze regeling als aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Lees meer

Zonder financiële zorgen op vakantie, 5 tips

Vrijdag 8 juli 2016

Als ondernemer heb je eigenlijk nooit echt vakantie. Ondernemer ben je 24/7 365 dagen per jaar. Toch wil je ook in zomer van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Natuurlijk check je toch je e-mail op je mobiel of ben je voor bepaalde zaken gewoon bereikbaar.

Lees meer

Fiscaal aantrekkelijk nieuwe klanten vinden

Woensdag 29 juni 2016

Nieuwe klanten vinden is een belangrijk onderdeel voor het succes van jouw onderneming. Voor veel ondernemers is acquisitie een spannende bezigheid die bovendien veel tijd en geld kost. Maar wist je dat veel van de representatiekosten zakelijk aftrekbaar zijn.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd