Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

7 + 1 tips om als zzp’er (meer) klanten te vinden

Vrijdag 17 juni 2016

Wat de meeste zzp’ers vaak lastig vinden, is het werven van nieuwe klanten. En laat dat nu een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een zelfstandig ondernemer zijn. Vaak ben je gestart bij een voormalig werkgever of een opdrachtgever binnen je netwerk.

Lees meer

Thinq in top 3 beste administratiekantoren van Nederland

Woensdag 1 juni 2016

Vol trots willen we je laten weten dat Thinq in de top 3 is geëindigd van beste administratiekantoren van Nederland (categorie 10-100 medewerkers). In de Accountancy Awards 2016 worden accountants- en administratiekantoren beoordeeld op innovatie, het werken met nieuwste technieken en de bijdrage aan het directe succes van ondernemers.

Lees meer

Must have tools voor kleine ondernemers met grote ambities

Woensdag 25 mei 2016

Als zelfstandig ondernemer heb je de juiste tools nodig om zowel op strategisch niveau als tijdens je dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te functioneren. Het vinden van de juiste tools kan tijdrovend zijn.

Lees meer

Waar moet je op letten bij debiteurenbeheer

Maandag 16 mei 2016

Facturen die niet (tijdig) worden betaald kosten je geld. Geld waar je als ondernemer zo hard voor gewerkt hebt. Zorgvuldig debiteurenbeheer kan ervoor zorgen dat de totale post van debiteuren daalt. Door consequent aandacht te besteden aan debiteurenbeheer, kun je het risico van niet-betaalde facturen verkleinen.

Lees meer

Btw-aangifte en de plastic tas, hoe werkt het?

Vrijdag 8 april 2016

Sinds 1 januari 2016 mag je als ondernemer geen plastic tas meer meegeven aan je klanten. Je mag echter wel een plastic tas meegeven tegen een geringe vergoeding. Hoe hoog moet het bedrag zijn dat wordt betaald voor de tas en hoe werkt het met btw.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd