Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Zonder financiële zorgen op vakantie, 5 tips

Vrijdag 8 juli 2016

Als ondernemer heb je eigenlijk nooit echt vakantie. Ondernemer ben je 24/7 365 dagen per jaar. Toch wil je ook in zomer van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Natuurlijk check je toch je e-mail op je mobiel of ben je voor bepaalde zaken gewoon bereikbaar.

Lees meer

Fiscaal aantrekkelijk nieuwe klanten vinden

Woensdag 29 juni 2016

Nieuwe klanten vinden is een belangrijk onderdeel voor het succes van jouw onderneming. Voor veel ondernemers is acquisitie een spannende bezigheid die bovendien veel tijd en geld kost. Maar wist je dat veel van de representatiekosten zakelijk aftrekbaar zijn.

Lees meer

7 + 1 tips om als zzp’er (meer) klanten te vinden

Vrijdag 17 juni 2016

Wat de meeste zzp’ers vaak lastig vinden, is het werven van nieuwe klanten. En laat dat nu een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van een zelfstandig ondernemer zijn. Vaak ben je gestart bij een voormalig werkgever of een opdrachtgever binnen je netwerk.

Lees meer

Thinq in top 3 beste administratiekantoren van Nederland

Woensdag 1 juni 2016

Vol trots willen we je laten weten dat Thinq in de top 3 is geëindigd van beste administratiekantoren van Nederland (categorie 10-100 medewerkers). In de Accountancy Awards 2016 worden accountants- en administratiekantoren beoordeeld op innovatie, het werken met nieuwste technieken en de bijdrage aan het directe succes van ondernemers.

Lees meer

Must have tools voor kleine ondernemers met grote ambities

Woensdag 25 mei 2016

Als zelfstandig ondernemer heb je de juiste tools nodig om zowel op strategisch niveau als tijdens je dagelijkse werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te functioneren. Het vinden van de juiste tools kan tijdrovend zijn.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark