Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Waar moet je op letten bij debiteurenbeheer

Maandag 16 mei 2016

Facturen die niet (tijdig) worden betaald kosten je geld. Geld waar je als ondernemer zo hard voor gewerkt hebt. Zorgvuldig debiteurenbeheer kan ervoor zorgen dat de totale post van debiteuren daalt. Door consequent aandacht te besteden aan debiteurenbeheer, kun je het risico van niet-betaalde facturen verkleinen.

Lees meer

Btw-aangifte en de plastic tas, hoe werkt het?

Vrijdag 8 april 2016

Sinds 1 januari 2016 mag je als ondernemer geen plastic tas meer meegeven aan je klanten. Je mag echter wel een plastic tas meegeven tegen een geringe vergoeding. Hoe hoog moet het bedrag zijn dat wordt betaald voor de tas en hoe werkt het met btw.

Lees meer

Zelfstandigenaftrek voor parttime ondernemer

Donderdag 24 maart 2016

Ondernemen kan natuurlijk ook naast je betaalde baan. In je vrije tijd klussen of een webwinkel beginnen. Ook wanneer je als ondernemer een paar dagen in de week ook freelance werk doet kun je profiteren van belastingvoordeel.

Lees meer

Uurtarief berekenen als starter, waar moet je op letten?

Dinsdag 22 maart 2016

Een inkomen verdienen als zelfstandig ondernemer, daar komt meer bij kijken dan je denkt. De ervaring leert dat startende ondernemers de kosten van hun diensten vaak onderschatten. Als je in loondienst bent, dan zijn pensioenafdracht, vakantiegeld en voorzieningen voor ziekte of arbeidsongeschiktheid in je salaris verrekend.

Lees meer

Voorkom 5 meest gemaakte fouten in aangifte inkomstenbelasting

Woensdag 16 maart 2016

De deadline voor de aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. De belastingaangifte moet vóór 1 mei bij de Belastingdienst binnen zijn. Helaas laten veel ondernemers geld liggen, doordat de aangifte inkomstenbelasting niet juist wordt ingediend.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark