Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Zelfstandigenaftrek voor parttime ondernemer

Donderdag 24 maart 2016

Ondernemen kan natuurlijk ook naast je betaalde baan. In je vrije tijd klussen of een webwinkel beginnen. Ook wanneer je als ondernemer een paar dagen in de week ook freelance werk doet kun je profiteren van belastingvoordeel.

Lees meer

Uurtarief berekenen als starter, waar moet je op letten?

Dinsdag 22 maart 2016

Een inkomen verdienen als zelfstandig ondernemer, daar komt meer bij kijken dan je denkt. De ervaring leert dat startende ondernemers de kosten van hun diensten vaak onderschatten. Als je in loondienst bent, dan zijn pensioenafdracht, vakantiegeld en voorzieningen voor ziekte of arbeidsongeschiktheid in je salaris verrekend.

Lees meer

Voorkom 5 meest gemaakte fouten in aangifte inkomstenbelasting

Woensdag 16 maart 2016

De deadline voor de aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. De belastingaangifte moet vóór 1 mei bij de Belastingdienst binnen zijn. Helaas laten veel ondernemers geld liggen, doordat de aangifte inkomstenbelasting niet juist wordt ingediend.

Lees meer

5 grootste obstakels om te groeien als ondernemer

Maandag 15 februari 2016

Iedere ondernemer wil groeien. Toch weet slechts een deel daarvan die groei te realiseren. Graag geven wij je tips om vijf van de grootste obstakels te vermijden en de stijgende lijn voort te zetten. Vertrouw niet blind op je gevoelJe intuïtie kan misleidend zijn.

Lees meer

Gratis webinar: Haal meer uit je aangifte inkomstenbelasting

Donderdag 11 februari 2016

Als ondernemer ben je verplicht om belasting te betalen over de winst van je onderneming. Uit onze ervaring blijkt dat veel ondernemers geld laten liggen, doordat de aangifte inkomstenbelasting niet optimaal wordt ingevuld.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd