Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Wanneer heb je als zzp'er recht op een zwangerschapsuitkering?

Maandag 8 februari 2016

Als zelfstandig ondernemer (zzp) heb je recht op een zwangerschapsuitkering (ZEZ) wanneer je zwanger bent. De regeling geldt behalve voor IB-ondernemers ook voor vrouwelijke dga’s, meewerkende partners en ook beroepsbeoefenaars (bijvoorbeeld gastouderoppas).

Lees meer

Projectmanagement: tips om productiviteit en winstgevendheid te verhogen

Dinsdag 12 januari 2016

Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken gehad. Je start vol overtuiging een project en ziet talloze kansen en mogelijkheden. Gaandeweg wijzigen inzichten, wordt er niet goed gecommuniceerd tussen projectleden en worden deadlines niet gehaald.

Lees meer

Welke gegevens zijn verplicht op een jaaropgave?

Vrijdag 8 januari 2016

Heb je personeel in dienst, dan ben je als werkgever verplicht om jaarlijks aan het einde van het kalenderjaar iedere werknemer een jaaropgaaf te verstrekken. Ga je zelf aan de slag met salarisadministratie, dan kun je een model jaaropgaaf van de Belastingdienst downloaden.

Lees meer

Oudedagsreserve, wat zijn de regels in 2016

Donderdag 7 januari 2016

Maak je als ondernemer gebruik van de oudedagsreserve, dan kunt je dit jaar iets meer van de door jou behaalde winst toevoegen aan deze reserve. Het percentage van 9,8% is gelijk gebleven, maar het maximumbedrag is omhoog gegaan van € 8.

Lees meer

MKB-krediet en microfinanciering voor starters en groeiende ondernemers

Woensdag 6 januari 2016

Veel ondernemers hebben nog steeds moeite om de financiering voor hun bedrijf rond te krijgen. De Nederlands overheid helpt ondernemers bij het vinden van alternatieve financiering. Op deze manier wil de overheid economische groei en innovatie in Nederland stimuleren.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd