Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

5 grootste obstakels om te groeien als ondernemer

Maandag 15 februari 2016

Iedere ondernemer wil groeien. Toch weet slechts een deel daarvan die groei te realiseren. Graag geven wij je tips om vijf van de grootste obstakels te vermijden en de stijgende lijn voort te zetten. Vertrouw niet blind op je gevoelJe intuïtie kan misleidend zijn.

Lees meer

Gratis webinar: Haal meer uit je aangifte inkomstenbelasting

Donderdag 11 februari 2016

Als ondernemer ben je verplicht om belasting te betalen over de winst van je onderneming. Uit onze ervaring blijkt dat veel ondernemers geld laten liggen, doordat de aangifte inkomstenbelasting niet optimaal wordt ingevuld.

Lees meer

Wanneer heb je als zzp'er recht op een zwangerschapsuitkering?

Maandag 8 februari 2016

Als zelfstandig ondernemer (zzp) heb je recht op een zwangerschapsuitkering (ZEZ) wanneer je zwanger bent. De regeling geldt behalve voor IB-ondernemers ook voor vrouwelijke dga’s, meewerkende partners en ook beroepsbeoefenaars (bijvoorbeeld gastouderoppas).

Lees meer

Projectmanagement: tips om productiviteit en winstgevendheid te verhogen

Dinsdag 12 januari 2016

Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken gehad. Je start vol overtuiging een project en ziet talloze kansen en mogelijkheden. Gaandeweg wijzigen inzichten, wordt er niet goed gecommuniceerd tussen projectleden en worden deadlines niet gehaald.

Lees meer

Welke gegevens zijn verplicht op een jaaropgave?

Vrijdag 8 januari 2016

Heb je personeel in dienst, dan ben je als werkgever verplicht om jaarlijks aan het einde van het kalenderjaar iedere werknemer een jaaropgaaf te verstrekken. Ga je zelf aan de slag met salarisadministratie, dan kun je een model jaaropgaaf van de Belastingdienst downloaden.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark