Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Oudedagsreserve, wat zijn de regels in 2016

Donderdag 7 januari 2016

Maak je als ondernemer gebruik van de oudedagsreserve, dan kunt je dit jaar iets meer van de door jou behaalde winst toevoegen aan deze reserve. Het percentage van 9,8% is gelijk gebleven, maar het maximumbedrag is omhoog gegaan van € 8.

Lees meer

MKB-krediet en microfinanciering voor starters en groeiende ondernemers

Woensdag 6 januari 2016

Veel ondernemers hebben nog steeds moeite om de financiering voor hun bedrijf rond te krijgen. De Nederlands overheid helpt ondernemers bij het vinden van alternatieve financiering. Op deze manier wil de overheid economische groei en innovatie in Nederland stimuleren.

Lees meer

6 zakelijke goede voornemens voor 2016

Donderdag 31 december 2015

2016 staat bijna voor de deur. Vrijwel iedereen gaat het nieuwe jaar in met goede voornemens. Goede voornemens helpen je om iets te veranderen. Vaak hebben we op persoonlijk gebied goede voornemens, maar ook op zakelijk gebied is het van belang om na te denken over verbeteringen in het nieuwe jaar.

Lees meer

Belastingplan 2016, wat verandert er voor jou?

Zondag 27 december 2015

Het Belastingplan 2016 is in november 2015 aangenomen door de Tweede Kamer en ligt ter goedkeuring bij de Eerste Kamer. Inmiddels is het Belastingplan wat aangepast, waardoor de kans op aanname groter lijkt.

Lees meer

Bedrijfsuitjes en belastingen: hoe zit het ook al weer?

Maandag 21 december 2015

Organiseer je als werkgever rond de feestdagen een kerstborrel of bedrijfsuitje? Houd er dan rekening mee dat sinds 1 januari 2015 de werkkostenregeling (WKR) hierop van toepassing is. De WKR bepaalt dat je als wergever jouw medewerkers, tot een vastgesteld percentage van 1,2% van de totale loonsom, onbelast van vergoedingen en verstrekkingen mag voorzien.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark