Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

6 zakelijke goede voornemens voor 2016

Donderdag 31 december 2015

2016 staat bijna voor de deur. Vrijwel iedereen gaat het nieuwe jaar in met goede voornemens. Goede voornemens helpen je om iets te veranderen. Vaak hebben we op persoonlijk gebied goede voornemens, maar ook op zakelijk gebied is het van belang om na te denken over verbeteringen in het nieuwe jaar.

Lees meer

Belastingplan 2016, wat verandert er voor jou?

Zondag 27 december 2015

Het Belastingplan 2016 is in november 2015 aangenomen door de Tweede Kamer en ligt ter goedkeuring bij de Eerste Kamer. Inmiddels is het Belastingplan wat aangepast, waardoor de kans op aanname groter lijkt.

Lees meer

Bedrijfsuitjes en belastingen: hoe zit het ook al weer?

Maandag 21 december 2015

Organiseer je als werkgever rond de feestdagen een kerstborrel of bedrijfsuitje? Houd er dan rekening mee dat sinds 1 januari 2015 de werkkostenregeling (WKR) hierop van toepassing is. De WKR bepaalt dat je als wergever jouw medewerkers, tot een vastgesteld percentage van 1,2% van de totale loonsom, onbelast van vergoedingen en verstrekkingen mag voorzien.

Lees meer

Let op! oud-werknemers kunnen de werkkostenregeling beïnvloeden

Donderdag 17 december 2015

Vanaf 1 januari 2015 ben je als werkgever verplicht om de werkkostenregeling (WKR) toe te passen. De WKR houdt een nieuwe fiscale benadering van vergoedingen en verstrekkingen in. Wat veel werkgevers zich niet realiseren is dat ook oud-werknemers van invloed kunnen zijn op de toepassing van de WKR binnen hun bedrijf.

Lees meer

Middeling inkomen bij sterk wisselende inkomsten onderneming

Vrijdag 11 december 2015

Heb jij als ondernemer de afgelopen jaren een onregelmatig inkomen gehad? Maak dan gebruik van de middelingsregeling en voorkom dat je onnodig te veel belasting betaalt. De middelingsregeling in de inkomstenbelasting is bedoeld als tegemoetkoming voor het progressienadeel dat kan ontstaan bij sterk wisselende inkomens.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd