Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Zakelijk reizen met openbaar vervoer aftrekbaar?

Dinsdag 24 november 2015

Reis jij als ondernemer voor zakelijke afspraken met het openbaar vervoer? Dan kun je de kosten die je maakt van dit openbaar vervoer in aftrek brengen in jouw onderneming. Echter, op openbaar vervoersbewijzen staat in de meeste gevallen geen btw vermeld.

Lees meer

Personeelsfonds in werkkostenregeling ook fiscaal voordelig

Zaterdag 21 november 2015

Heb jij als werkgever een personeelsfonds voor medewerkers in loondienst? Hoe werkt dit sinds de invoering van de werkkostenregeling? Als werkgever kun je ook onder de werkkostenregeling nog steeds belastingvrij bijdragen aan een personeelsfonds.

Lees meer

Dividend uitkeren, wat is het beste moment?

Donderdag 12 november 2015

Als eigenaar van een bv kun je de opgebouwde winstreserves van deze bv via dividend uitkeren aan de aandeelhouder(s). Wanneer kun je dit het beste doen, en welke regels gelden hierbij.Dividend uitkeren DGABij uitkering aan een directeur grootaandeelhouder is het dividend direct belast met 15% dividendbelasting.

Lees meer

Scheiden en belasting: veel voorkomende fouten

Donderdag 12 november 2015

Wanneer je scheiden zijn er talloze zaken die geregeld moeten worden. In alle emoties en hectiek rond een echtscheiding worden de belastinggevolgen vaak over het hoofd gezien. Zorg bij een scheiding altijd dat fiscale zaken goed geregeld zijn, dit kan anders onverwachte gevolgen hebben voor de hypotheekrenteaftrek en de toeslagen die je ontvangt.

Lees meer

Starten met je bedrijf: wat is jouw elevator pitch?

Vrijdag 30 oktober 2015

Bij het starten van een bedrijf hoort ook het werven van klanten. Het eerste contact maken is niet voor iedereen even eenvoudig. Een goed verhaal helpt je hierbij. Als iemand je vraagt wat je doet, weet je dit dan beknopt en overtuigend te vertellen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark