Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Dividend uitkeren, wat is het beste moment?

Donderdag 12 november 2015

Als eigenaar van een bv kun je de opgebouwde winstreserves van deze bv via dividend uitkeren aan de aandeelhouder(s). Wanneer kun je dit het beste doen, en welke regels gelden hierbij.Dividend uitkeren DGABij uitkering aan een directeur grootaandeelhouder is het dividend direct belast met 15% dividendbelasting.

Lees meer

Scheiden en belasting: veel voorkomende fouten

Donderdag 12 november 2015

Wanneer je scheiden zijn er talloze zaken die geregeld moeten worden. In alle emoties en hectiek rond een echtscheiding worden de belastinggevolgen vaak over het hoofd gezien. Zorg bij een scheiding altijd dat fiscale zaken goed geregeld zijn, dit kan anders onverwachte gevolgen hebben voor de hypotheekrenteaftrek en de toeslagen die je ontvangt.

Lees meer

Starten met je bedrijf: wat is jouw elevator pitch?

Vrijdag 30 oktober 2015

Bij het starten van een bedrijf hoort ook het werven van klanten. Het eerste contact maken is niet voor iedereen even eenvoudig. Een goed verhaal helpt je hierbij. Als iemand je vraagt wat je doet, weet je dit dan beknopt en overtuigend te vertellen.

Lees meer

5 mythes over online boekhouden ontkracht

Woensdag 21 oktober 2015

Steeds meer ondernemers stappen over van traditioneel naar online boekhouden. Of je nu kiest voor online boekhoudsoftware of een online boekhouder, het gemak, 24/7 inzicht en lage kosten zijn meestal doorslaggevend in de keuze.

Lees meer

Hoe kun je een jaarrekening deponeren?

Woensdag 14 oktober 2015

Een besloten vennootschap (bv) is verplicht om een jaarrekening op te stellen. De jaarrekening van de bv moet ieder jaar worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel (KvK). De maximale deponeringstermijn is dertien maanden na afloop van het boekjaar.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd