Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Burgerservicenummer in btw-nummer in strijd met AVG

Vrijdag 27 juli 2018

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft besloten dat de Belastingdienst geen burgerservicenummer (BSN) meer mag verwerken in btw-identificatienummers. De staatssecretaris van Financiën onderschrijft de conclusie van het AP, maar geeft aan dat het omzetten naar een bruikbaar alternatief uitermate complex is.

Lees meer

Nieuwe regelgeving ‘werken als zelfstandige’

Vrijdag 27 juli 2018

Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Ze kiezen hier vaak bewust voor en leveren een belangrijke bijdrage aan de economie. De keerzijde van de groeiende groep zelfstandigen is dat er steeds meer schijnzelfstandigen en kwetsbare zelfstandigen ontstaan.

Lees meer

Bedrijfsbarbecue en de Werkkostenregeling

Dinsdag 10 juli 2018

Heb jij er al over nagedacht hoe jij met jouw personeel de zomer inluidt? Veel ondernemers organiseren bijvoorbeeld voor de zomervakantie een barbecue. Houd dan wel rekening met de fiscale regels van de werkkostenregeling (WKR).

Lees meer

Onbetaalde factuur? Vraag btw terug

Dinsdag 10 juli 2018

Als je een factuur verstuurt naar je klant, moet je de btw hierover na afloop van het kwartaal aangeven en betalen aan de Belastingdienst. Ongeacht of jouw afnemer de rekening heeft betaald. Heb je te maken met bijvoorbeeld een faillissement van één van je debiteuren.

Lees meer

Giftenaftrek: wat zijn voorwaarden in 2016?

Vrijdag 8 juni 2018

Doneer je als ondernemer geld aan een goed doel of instelling, dan kun je dit in sommige gevallen aftrekken van de belasting. Bekijk de werking en voorwaarden om giftenaftrek toe te passen op je aangifte inkomstenbelasting.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd