Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Bedrijfsbarbecue en de werkkostenregeling

Woensdag 8 mei 2019

Heb jij er al over nagedacht hoe jij met jouw personeel de zomer inluidt? Veel ondernemers organiseren bijvoorbeeld voor de zomervakantie een barbecue. Houd dan wel rekening met de fiscale regels van de werkkostenregeling (WKR).

Lees meer

Controleer je voorlopige aanslag

Dinsdag 18 december 2018

Heb je een voorlopige aanslag 2018 ontvangen voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting? Ga dan na of de winst of de inkomsten waarop deze aanslag is gebaseerd nog aansluit bij de feitelijke situatie.

Lees meer

Maak gebruik van de investeringsaftrek

Donderdag 13 december 2018

Investeer je als ondernemer in een jaar voor meer dan € 2.300 in bedrijfsmiddelen, dan heb je recht op investeringsaftrek. Het verrichten van investeringen wordt gestimuleerd door het toekennen van deze aftrekpost.

Lees meer

Waar moet je op letten bij de laatste btw-aangifte over 2018?

Maandag 10 december 2018

Voor eind januari 2019 moet de btw-aangifte van het laatste kwartaal van 2018 ingediend zijn bij de Belastingdienst. In deze btw-aangifte moet je wellicht rekening houden met enkele correcties, zoals voor het privégebruik van de auto van de zaak en over personeelsvoorzieningen.

Lees meer

Verhoging btw-tarief naar 9%

Vrijdag 23 november 2018

Per 2019 wordt het lage btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. De verhoging geldt voor alle goederen en diensten waarop nu (nog) het 6%-tarief van toepassing is. Verhoging btw Deze btw-verhoging zorgt ervoor dat je meer gaat betalen voor onder andere: Goederen: voedingsmiddelen, dranken (exclusief alcoholische dranken) water, geneesmiddelen, boeken, tijdschriften, bloemen en planten.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark