Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Succesvol starten van een eigen bedrijf met een ww-uitkering

Vrijdag 25 september 2015

Starten als ondernemer vanuit een ww-positie hoeft geen belemmering te zijn. Uit het onderzoek 'Succesvol Zelfstandig' blijkt dat ruim twee derde van de mensen die vanuit een ww-uitkering kiezen om een bedrijf te starten, na drie jaar nog steeds werkzaam als ondernemer.

Lees meer

Kennis delen: hoe doe ik dit en wat levert het mij op?

Dinsdag 22 september 2015

Kennis helpt je om jouw bedrijf verder te laten groeien. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of personeel in dienst hebt, jouw kennis en die van jouw medewerkers zijn van onschatbare waarde. In veel gevallen wordt kennis niet gedeeld terwijl dit je intern als extern veel op kan leveren.

Lees meer

Belastingplan 2016: wijzigingen inkomstenbelasting

Donderdag 17 september 2015

Het kabinet heeft op Prinsjesdag het Belastingplan 2015 bij de Tweede Kamer ingediend. Voor de inkomstenbelasting zijn dit de belangrijkste punten. Benieuwd naar een overzicht van de wijzigingen op Prinsjesdag.

Lees meer

Scheiden bij een eigen bedrijf, waar moet je op letten?

Vrijdag 11 september 2015

Wanneer je als ondernemer gaat scheiden, dan heeft dit in de meeste gevallen ook gevolgen voor de onderneming. Wat betekent dit financieel? Kan de onderneming worden voortgezet? Maakt jouw partner aanspraak op een deel van (de waarde van) het bedrijf.

Lees meer

6 tips voor succesvol netwerken op LinkedIn

Dinsdag 1 september 2015

In onze blog over zakelijke apps noemden we LinkedIn al als een onmisbare app voor ondernemers. De grootste meerwaarde van LinkedIn blijft de netwerkfunctie en hier kun je als ondernemer enorm van profiteren.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd