Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Werk jij wel gezond? 6 tips voor gezond werken

Donderdag 20 augustus 2015

Vitaal en gezond werken was al belangrijk, maar wordt door de stijgende pensioenleeftijd nog belangrijker. We weten allemaal, dat gezonde voeding en voldoende bewegen je hierbij helpt. Maar het is niet altijd even eenvoudig om dit ook daadwerkelijk te doen.

Lees meer

BPM en bestelauto van de ondernemer

Maandag 17 augustus 2015

Heb je als ondernemer een bestelauto dan moet je hier belasting over betalen waaronder BPM. BPM is de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Bij registratie, dat is de eerste tenaamstelling van het kenteken, van een auto moet BPM worden betaald.

Lees meer

Btw terugvragen bij kassabonnen, hoe werkt het precies?

Vrijdag 14 augustus 2015

Ben jij als ondernemer btw-plichtig? Dan kun je de btw die je betaalt over jouw zakelijke aankopen in veel gevallen als voorbelasting in aftrek brengen. Dit kan echter alleen als de factuur waarop de btw staat vermeld, voldoet aan de gestelde eisen van de Belastingdienst.

Lees meer

De voordelen en opbrengst van zonnepanelen

Woensdag 29 juli 2015

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om zonnepanelen op hun bedrijfspand te plaatsen. Er zijn diverse fiscale regelingen voor zonnepanelen, waarvan ondernemers gebruik kunnen maken. Dit maakt de aanschaf en het onderhoud van zonnepanelen financieel aantrekkelijker.

Lees meer

5 boeken die in jouw vakantiekoffer niet mogen ontbreken

Donderdag 23 juli 2015

De vakantie staat in het teken van ontspanning, maar misschien is het voor jou juist ook de tijd om inspiratie op te doen. Onderstaande boeken over ondernemerschap mogen volgens het Thinq-team niet ontbreken in jouw koffer.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd