Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Scheiden bij een eigen bedrijf, waar moet je op letten?

Vrijdag 11 september 2015

Wanneer je als ondernemer gaat scheiden, dan heeft dit in de meeste gevallen ook gevolgen voor de onderneming. Wat betekent dit financieel? Kan de onderneming worden voortgezet? Maakt jouw partner aanspraak op een deel van (de waarde van) het bedrijf.

Lees meer

6 tips voor succesvol netwerken op LinkedIn

Dinsdag 1 september 2015

In onze blog over zakelijke apps noemden we LinkedIn al als een onmisbare app voor ondernemers. De grootste meerwaarde van LinkedIn blijft de netwerkfunctie en hier kun je als ondernemer enorm van profiteren.

Lees meer

Werk jij wel gezond? 6 tips voor gezond werken

Donderdag 20 augustus 2015

Vitaal en gezond werken was al belangrijk, maar wordt door de stijgende pensioenleeftijd nog belangrijker. We weten allemaal, dat gezonde voeding en voldoende bewegen je hierbij helpt. Maar het is niet altijd even eenvoudig om dit ook daadwerkelijk te doen.

Lees meer

BPM en bestelauto van de ondernemer

Maandag 17 augustus 2015

Heb je als ondernemer een bestelauto dan moet je hier belasting over betalen waaronder BPM. BPM is de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Bij registratie, dat is de eerste tenaamstelling van het kenteken, van een auto moet BPM worden betaald.

Lees meer

Btw terugvragen bij kassabonnen, hoe werkt het precies?

Vrijdag 14 augustus 2015

Ben jij als ondernemer btw-plichtig? Dan kun je de btw die je betaalt over jouw zakelijke aankopen in veel gevallen als voorbelasting in aftrek brengen. Dit kan echter alleen als de factuur waarop de btw staat vermeld, voldoet aan de gestelde eisen van de Belastingdienst.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark