Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Kabinetsplannen autobelastingen 2017-2020

Dinsdag 21 juli 2015

De staatssecretaris van Financiën heeft de al veel eerder aangekondigde Autobrief II naar de Tweede Kamer gestuurd. De brief bevat de plannen voor de aanpassing van de belastingen op de aanschaf, het bezit en gebruik van auto’s voor de komende jaren.

Lees meer

Alternatief VAR goedgekeurd door Tweede Kamer

Maandag 6 juli 2015

De Tweede Kamer is onlangs akkoord gegaan met het wetsvoorstel voor een alternatieve oplossing voor de Verklaring arbeidsrelatie (VAR). Wanneer de Eerste Kamer na het zomerreces instemt, verdwijnt de VAR met ingang van 2016.

Lees meer

Ondernemers veel tijd kwijt aan administratie

Dinsdag 30 juni 2015

Bij ondernemen komt ook het voeren van een actuele administratie kijken. Jammer genoeg kun je als ondernemer niet zonder. Je wilt immers inzicht in waar je met je bedrijf staat en tijdig bij kunnen sturen als dat nodig is.

Lees meer

Wet werk en zekerheid: do’s en don’ts

Donderdag 25 juni 2015

Vanaf 1 januari 2015 geldt de eerste fase van de Wet werk en zekerheid. Op 1 juli 2015 wordt de tweede en laatste fase van deze wet ingevoerd en krijg je te maken met nieuwe ontslagregels. De Wet werk en zekerheid is erop gericht om de arbeidsmarkt en sociale zekerheid in Nederland structureel te verbeteren.

Lees meer

Maak slim gebruik van de aangiftetermijnen

Woensdag 10 juni 2015

Als ondernemer heb je de keuze om per maand of per kwartaal aangifte omzetbelasting (btw) te doen. In de meeste gevallen is het aangiftetijdvak voor btw een kwartaal. In sommige gevallen is het slim om je aangiftetermijn aan te passen naar een maand.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd