Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Wet werk en zekerheid: do’s en don’ts

Donderdag 25 juni 2015

Vanaf 1 januari 2015 geldt de eerste fase van de Wet werk en zekerheid. Op 1 juli 2015 wordt de tweede en laatste fase van deze wet ingevoerd en krijg je te maken met nieuwe ontslagregels. De Wet werk en zekerheid is erop gericht om de arbeidsmarkt en sociale zekerheid in Nederland structureel te verbeteren.

Lees meer

Maak slim gebruik van de aangiftetermijnen

Woensdag 10 juni 2015

Als ondernemer heb je de keuze om per maand of per kwartaal aangifte omzetbelasting (btw) te doen. In de meeste gevallen is het aangiftetijdvak voor btw een kwartaal. In sommige gevallen is het slim om je aangiftetermijn aan te passen naar een maand.

Lees meer

Wet werk en zekerheid: waar moet je per 1 juli 2015 rekening mee houden

Dinsdag 19 mei 2015

Als je als ondernemer personeel in dienst hebt, dan moet je continu op de hoogte blijven van wijzigingen in wet- en regelgeving. Of het nu gaat om de salarisadministratie of personeelszaken. Waarschijnlijk ben je inmiddels op de hoogte van de Wet werk en zekerheid (Wwz).

Lees meer

Werkkostenregeling: hoe om te gaan met zakelijke maaltijden?

Donderdag 7 mei 2015

Heb jij personeel in dienst?  De werkkostenregeling (WKR) vervangt de regeling voor vrije vergoedingen en verstrekkingen en is sinds 1 januari 2015 verplicht voor alle werkgevers in Nederland. Je mag als werkgever binnen de werkkostenregeling zakelijke maaltijden onbelast aan je medewerkers vergoeden of verstrekken.

Lees meer

Internationaal ondernemen? Waar moet je op letten

Dinsdag 5 mei 2015

Heb je plannen om in internationaal te ondernemen? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Door je goed voor te bereiden en de juiste partners te kiezen bespaar je tijd, geld en energie. Je kunt hierdoor kansen grijpen en valkuilen omzeilen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark