Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Wijzigingen in flexibel werken voor personeel

Donderdag 16 april 2015

Heb jij meer dan 10 medewerkers in dienst? Dan hebben jouw medewerkers straks het recht om een verzoek bij je in te dienen voor andere werktijden of een andere werkplaats. Dit is het gevolg van het feit dat de Eerste Kamer op 14 april jl.

Lees meer

Depotstelsel gaat systeem van g-rekeningen niet vervangen

Zaterdag 7 maart 2015

Werk jij als aannemer of inlener met ingehuurd personeel van andere ondernemers? Dan kun je door gebruik te maken van een g-rekening jouw risico op aansprakelijkheid beperken. Het ministerie van Financiën was voornemens om het systeem van g-rekeningen te laten vervangen door het depotstelsel.

Lees meer

Overgangsregeling voor transitievergoeding

Vrijdag 27 februari 2015

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft in een aanbiedingsbrief aangegeven dat er een overgangsregeling komt voor de transitievergoeding voor tijdelijke werknemers. Hierdoor kun je als ondernemer bijvoorbeeld seizoenswerkers of andere tijdelijke werknemers opnieuw inhuren en valt de transitievergoeding voor ondernemers niet al te nadelig uit.

Lees meer

Wijzigingen in het arbeidsrecht per 1 januari 2015

Vrijdag 30 januari 2015

Heb je als ondernemer personeel in dienst? Of ben je voornemend om personeel in dienst te nemen, let dan op. Per 1 januari 2015 zijn er belangrijke wijzigingen in het arbeidsrecht doorgevoerd. Zo is de Wet Werk en Zekerheid van kracht geworden, evenals de Wet Modernisering Regelingen voor Verlof en Arbeidstijden.

Lees meer

Top 10 veranderingen per 1 januari 2015 voor de werkgever

Donderdag 15 januari 2015

Traditioneel begint voor jou als ondernemer een nieuw jaar altijd met de nodige veranderingen. In 2015 zijn deze wijzigingen omvangrijk. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld van belangrijke veranderingen per 1 januari 2015.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark