Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Overgangsregeling voor transitievergoeding

Vrijdag 27 februari 2015

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft in een aanbiedingsbrief aangegeven dat er een overgangsregeling komt voor de transitievergoeding voor tijdelijke werknemers. Hierdoor kun je als ondernemer bijvoorbeeld seizoenswerkers of andere tijdelijke werknemers opnieuw inhuren en valt de transitievergoeding voor ondernemers niet al te nadelig uit.

Lees meer

Wijzigingen in het arbeidsrecht per 1 januari 2015

Vrijdag 30 januari 2015

Heb je als ondernemer personeel in dienst? Of ben je voornemend om personeel in dienst te nemen, let dan op. Per 1 januari 2015 zijn er belangrijke wijzigingen in het arbeidsrecht doorgevoerd. Zo is de Wet Werk en Zekerheid van kracht geworden, evenals de Wet Modernisering Regelingen voor Verlof en Arbeidstijden.

Lees meer

Top 10 veranderingen per 1 januari 2015 voor de werkgever

Donderdag 15 januari 2015

Traditioneel begint voor jou als ondernemer een nieuw jaar altijd met de nodige veranderingen. In 2015 zijn deze wijzigingen omvangrijk. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld van belangrijke veranderingen per 1 januari 2015.

Lees meer

Per 2015 komt de fiscale aftrek kinderalimentatie te vervallen

Donderdag 11 december 2014

Ontvang jij als ouder periodiek een fiscale tegemoetkoming? Vanaf volgend jaar wordt het aantal fiscale tegemoetkomingen versobert voor ouders. Het aantal kindregelingen gaat per 1 januari 2015 omlaag van tien naar vier.

Lees meer

Stamrecht bv kan in 2014 belasting besparen

Donderdag 13 november 2014

Werknemers die ontslagen worden kunnen daarbij een ontslagvergoeding meekrijgen. In principe is deze volledige ontslagvergoeding belast in het jaar waarin deze uitkering wordt verkregen. Vanwege deze uitkering in een keer, kan het zijn dat ontslagen werknemers incidenteel een zeer hoog inkomen hebben.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd