Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Mag een proeftijd in een arbeidscontract na 1 januari 2015?

Zondag 9 november 2014

Heb jij personeel in dienst? Dan mag je als werkgever vanaf 1 januari 2015 geen proeftijd meer opnemen in arbeidscontracten voor zes maanden of korter. Zorg dus dat jouw arbeidscontracten aan de nieuwe regels van de Wet werk en zekerheid aanpast.

Lees meer

Werkkostenregeling 2015: aanpassing van de arbeidsvoorwaarden

Zaterdag 8 november 2014

Wat betekent de invoering van de werkkostenregeling voor de arbeidsvoorwaarden van mijn medewerkers? Moeten deze gewijzigd worden en hoe pak ik dat aan? Bij de invoering van de werkkostenregeling, die per 1 januari 2015 ingaat, kan het zijn dat de arbeidsvoorwaarden van jouw werknemers aangepast moet worden.

Lees meer

Gewijzigde regelgeving voor het concurrentiebeding in 2015

Vrijdag 31 oktober 2014

Per 1 januari 2015 veranderen de regels voor het concurrentiebeding. Heb jij personeel in dienst? Dan is het van belang dat jouw arbeidscontracten tijdig zijn aangepast en voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Lees meer

Kabinet werkt aan oplossing voor zelfstandig zorgverleners

Maandag 13 oktober 2014

Voor veel zelfstandige zorgverleners in de thuiszorg is het onduidelijk of zij nu wel of niet voldoen aan de criteria voor fiscaal ondernemerschap. Het kabinet wil deze huidige onzekerheid verminderen en komt met drie oplossingsrichtingen.

Lees meer

Verzekeringen? Geen cent te veel!

Zaterdag 11 oktober 2014

Zorg dat je niet te veel betaalt voor je bedrijfsverzekeringen, check dit dus regelmatig. Je wilt namelijk niet te veel betalen. Zeker met het oog op de assurantiebelasting op verzekeringen die per 2013 ook nog eens omhoog is gegaan van 9,7% naar 21%.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd