Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Per 2015 komt de fiscale aftrek kinderalimentatie te vervallen

Donderdag 11 december 2014

Ontvang jij als ouder periodiek een fiscale tegemoetkoming? Vanaf volgend jaar wordt het aantal fiscale tegemoetkomingen versobert voor ouders. Het aantal kindregelingen gaat per 1 januari 2015 omlaag van tien naar vier.

Lees meer

Stamrecht bv kan in 2014 belasting besparen

Donderdag 13 november 2014

Werknemers die ontslagen worden kunnen daarbij een ontslagvergoeding meekrijgen. In principe is deze volledige ontslagvergoeding belast in het jaar waarin deze uitkering wordt verkregen. Vanwege deze uitkering in een keer, kan het zijn dat ontslagen werknemers incidenteel een zeer hoog inkomen hebben.

Lees meer

Mag een proeftijd in een arbeidscontract na 1 januari 2015?

Zondag 9 november 2014

Heb jij personeel in dienst? Dan mag je als werkgever vanaf 1 januari 2015 geen proeftijd meer opnemen in arbeidscontracten voor zes maanden of korter. Zorg dus dat jouw arbeidscontracten aan de nieuwe regels van de Wet werk en zekerheid aanpast.

Lees meer

Werkkostenregeling 2015: aanpassing van de arbeidsvoorwaarden

Zaterdag 8 november 2014

Wat betekent de invoering van de werkkostenregeling voor de arbeidsvoorwaarden van mijn medewerkers? Moeten deze gewijzigd worden en hoe pak ik dat aan? Bij de invoering van de werkkostenregeling, die per 1 januari 2015 ingaat, kan het zijn dat de arbeidsvoorwaarden van jouw werknemers aangepast moet worden.

Lees meer

Gewijzigde regelgeving voor het concurrentiebeding in 2015

Vrijdag 31 oktober 2014

Per 1 januari 2015 veranderen de regels voor het concurrentiebeding. Heb jij personeel in dienst? Dan is het van belang dat jouw arbeidscontracten tijdig zijn aangepast en voldoen aan de nieuwe regelgeving.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je ¬†facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark