Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Verkeerde keuze verliesverrekening vpb? Belastingdienst komt je tegemoet

Vrijdag 10 oktober 2014

Voor de jaren 2009 tot en met 2011 is eerder een tijdelijke crisismaatregel gestart. Hierdoor was het mogelijk bedrijfsverliezen in de vennootschapsbelasting te verrekenen met belastbare winsten uit de drie voorafgaande jaren.

Lees meer

Persbericht: Thinq breidt online dienstverlening uit voor bv’s

Maandag 29 september 2014

Complete online boekhoudservice voor besloten vennootschappenThinq, de complete online boekhoudservice van Nederland, is vanaf vandaag ook beschikbaar voor besloten vennootschappen (bv’s). De organisatie heeft haar online dienstverlening uitgebreid, zodat ook besloten vennootschappen hun complete boekhouding op een eenvoudige en voordelige manier uit kunnen besteden.

Lees meer

Werkkostenregeling (WKR): nu aan de slag!

Donderdag 25 september 2014

Heb jij personeel in dienst? Met ingang van 1 januari 2015 wordt de werkkostenregeling (WKR) definitief ingevoerd: een nieuw systeem voor alle vergoedingen en verstrekkingen in de loonsfeer. Tijd om nu aan de slag te gaan met de voorbereidingen op de invoering van de WRK.

Lees meer

Btw-teruggaaf ook mogelijk op ander bankrekeningnummer

Dinsdag 23 september 2014

Wil jij als ondernemer jouw btw-teruggaaf door de Belastingdienst laten uitbetalen op een rekeningnummer dat niet op jouw naam staat, dan is dat mogelijk. Je moet hiervoor wel een verzoek indienen.EenbankrekeningmaatregelSinds 1 december 2013 geldt een tenaamstellingsverplichting, wat inhoudt dat de Belastingdienst belastingteruggaven en toeslagen uitsluitend uitbetaalt op het bankrekeningnummer dat op naam staat van degene die recht heeft op de teruggaaf of de toeslag.

Lees meer

Welke kansen kun jij benutten in 2015?

Donderdag 18 september 2014

Prinsjesdag is voorbij en de plannen zijn gepresenteerd voor 2015. Wat gaat er veranderen voor jou als ondernemer? We signaleren verschillende interessante ontwikkelingen en kansen die jou als ondernemer geld kunnen laten besparen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd