Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Kabinet werkt aan oplossing voor zelfstandig zorgverleners

Maandag 13 oktober 2014

Voor veel zelfstandige zorgverleners in de thuiszorg is het onduidelijk of zij nu wel of niet voldoen aan de criteria voor fiscaal ondernemerschap. Het kabinet wil deze huidige onzekerheid verminderen en komt met drie oplossingsrichtingen.

Lees meer

Verzekeringen? Geen cent te veel!

Zaterdag 11 oktober 2014

Zorg dat je niet te veel betaalt voor je bedrijfsverzekeringen, check dit dus regelmatig. Je wilt namelijk niet te veel betalen. Zeker met het oog op de assurantiebelasting op verzekeringen die per 2013 ook nog eens omhoog is gegaan van 9,7% naar 21%.

Lees meer

Verkeerde keuze verliesverrekening vpb? Belastingdienst komt je tegemoet

Vrijdag 10 oktober 2014

Voor de jaren 2009 tot en met 2011 is eerder een tijdelijke crisismaatregel gestart. Hierdoor was het mogelijk bedrijfsverliezen in de vennootschapsbelasting te verrekenen met belastbare winsten uit de drie voorafgaande jaren.

Lees meer

Persbericht: Thinq breidt online dienstverlening uit voor bv’s

Maandag 29 september 2014

Complete online boekhoudservice voor besloten vennootschappenThinq, de complete online boekhoudservice van Nederland, is vanaf vandaag ook beschikbaar voor besloten vennootschappen (bv’s). De organisatie heeft haar online dienstverlening uitgebreid, zodat ook besloten vennootschappen hun complete boekhouding op een eenvoudige en voordelige manier uit kunnen besteden.

Lees meer

Werkkostenregeling (WKR): nu aan de slag!

Donderdag 25 september 2014

Heb jij personeel in dienst? Met ingang van 1 januari 2015 wordt de werkkostenregeling (WKR) definitief ingevoerd: een nieuw systeem voor alle vergoedingen en verstrekkingen in de loonsfeer. Tijd om nu aan de slag te gaan met de voorbereidingen op de invoering van de WRK.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark