Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Werkkostenregeling en gezondheid

Vrijdag 22 augustus 2014

Heb je als ondernemer personeel in dienst dan krijg je vanaf 1 januari 2015 te maken met de werkkostenregeling (WKR). Binnen de werkkostenregeling kun je een aantal zaken fiscaal vriendelijk aan jouw medewerkers verstrekken of vergoeden, bijvoorbeeld een telefoon van de zaak, een laptop of een kerstpakket.

Lees meer

Extra financieringsmogelijkheden voor MKB

Zaterdag 12 juli 2014

Veel ondernemers hebben nog steeds moeite met het aantrekken van financiering. Het kabinet kondigde daarom afgelopen week aanvullende financiële maatregelen aan om het eigen vermogen van ondernemers te versterken, het financieringsaanbod te verbreden en ondernemersvaardigheden te verbeteren.

Lees meer

Ingrijpende wijziging in btw-behandeling zzp’ers en maatschappen in de zorg

Vrijdag 11 juli 2014

Staatssecretaris Wiebes heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de werkwijze van de btw-vrijstelling voor werkzaamheden van zelfstandige verpleegkundigen. Deze kamerbrief is gestuurd naar aanleiding van de uitspraken van de Hoge Raad, die leidden tot een fundamentele wijziging in de btw-behandeling.

Lees meer

Geen aparte winstbox voor ondernemers

Maandag 7 juli 2014

Er komt definitief geen aparte winstbox voor ondernemers. Na een integrale analyse ziet het kabinet af van de verdere uitwerking en invoering van deze speciale box voor de winst uit onderneming in de inkomstenbelasting.

Lees meer

Tip! Investeer relatief goedkoop in een energiezuinig huis

Maandag 7 juli 2014

Als woningeigenaar kun je sinds 21 januari 2014 met de nieuwe energiebespaarlening relatief goedkoop investeren in een energiezuiniger huis. Zo kun je met de lening diverse energiebesparende maatregelen financieren, zoals bijvoorbeeld het isoleren van je woning of de aanschaf van een hr-ketel.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd