Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Btw-teruggaaf ook mogelijk op ander bankrekeningnummer

Dinsdag 23 september 2014

Wil jij als ondernemer jouw btw-teruggaaf door de Belastingdienst laten uitbetalen op een rekeningnummer dat niet op jouw naam staat, dan is dat mogelijk. Je moet hiervoor wel een verzoek indienen.EenbankrekeningmaatregelSinds 1 december 2013 geldt een tenaamstellingsverplichting, wat inhoudt dat de Belastingdienst belastingteruggaven en toeslagen uitsluitend uitbetaalt op het bankrekeningnummer dat op naam staat van degene die recht heeft op de teruggaaf of de toeslag.

Lees meer

Welke kansen kun jij benutten in 2015?

Donderdag 18 september 2014

Prinsjesdag is voorbij en de plannen zijn gepresenteerd voor 2015. Wat gaat er veranderen voor jou als ondernemer? We signaleren verschillende interessante ontwikkelingen en kansen die jou als ondernemer geld kunnen laten besparen.

Lees meer

Werkkostenregeling en gezondheid

Vrijdag 22 augustus 2014

Heb je als ondernemer personeel in dienst dan krijg je vanaf 1 januari 2015 te maken met de werkkostenregeling (WKR). Binnen de werkkostenregeling kun je een aantal zaken fiscaal vriendelijk aan jouw medewerkers verstrekken of vergoeden, bijvoorbeeld een telefoon van de zaak, een laptop of een kerstpakket.

Lees meer

Extra financieringsmogelijkheden voor MKB

Zaterdag 12 juli 2014

Veel ondernemers hebben nog steeds moeite met het aantrekken van financiering. Het kabinet kondigde daarom afgelopen week aanvullende financiële maatregelen aan om het eigen vermogen van ondernemers te versterken, het financieringsaanbod te verbreden en ondernemersvaardigheden te verbeteren.

Lees meer

Ingrijpende wijziging in btw-behandeling zzp’ers en maatschappen in de zorg

Vrijdag 11 juli 2014

Staatssecretaris Wiebes heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de werkwijze van de btw-vrijstelling voor werkzaamheden van zelfstandige verpleegkundigen. Deze kamerbrief is gestuurd naar aanleiding van de uitspraken van de Hoge Raad, die leidden tot een fundamentele wijziging in de btw-behandeling.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark