Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Werkkostenregeling op enkele punten vereenvoudigd

Zaterdag 5 juli 2014

Heb jij als ondernemer personeel in dienst? Dan kun je je personeel verschillende extra's onbelast verstrekken. Voor deze extra's gelden talloze regelingen. Per 1 januari 2015 worden deze regelingen vervangen voor een overkoepelende regeling: de werkkostenregeling (WKR).

Lees meer

Voorlopige teruggaaf vanaf 2015 anders berekend

Maandag 30 juni 2014

Kun je bij je aangifte inkomstenbelasting aftrekposten toepassen, zoals de hypotheekrenteaftrek, en krijg je daardoor jaarlijks belastinggeld terug, dan kun je de Belastingdienst vragen om een voorlopige teruggaaf.

Lees meer

Pensioenhervorming 2015, wat verandert er voor de ondernemer?

Vrijdag 27 juni 2014

De Eerste Kamer is onlangs akkoord gegaan met een verdere pensioenversobering vanaf 2015. Maximale pensioenopbouwpercentages gaan opnieuw omlaag en het loon waarover pensioen kan worden opgebouwd, wordt beperkt tot € 100.

Lees meer

Scherpere btw-controles in MKB door Belastingdienst

Woensdag 25 juni 2014

De controles op de btw-teruggaafverzoeken in het MKB worden de komende tijd geïntensiveerd. Dit heeft de staatssecretaris van Financiën in een brief aan de Tweede Kamer aangekondigd. Het gaat dan bijvoorbeeld om een intensievere controle op verzoeken om btw-teruggaaf door bedrijven en de behandeling van balansschulden.

Lees meer

Pensioenfonds voor zzp'ers vanaf 1 januari 2015

Donderdag 19 juni 2014

Vanaf 1 januari 2015 kunnen zzp’ers kiezen voor een nieuwe pensioenregeling. Dit pensioenfonds maakt het mogelijk voor zzp’ers om belastingvrij te sparen voor een pensioen. Zelfstandig ondernemers zijn niet verplicht om deel te nemen aan dit pensioenfonds.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd