Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Geen aparte winstbox voor ondernemers

Maandag 7 juli 2014

Er komt definitief geen aparte winstbox voor ondernemers. Na een integrale analyse ziet het kabinet af van de verdere uitwerking en invoering van deze speciale box voor de winst uit onderneming in de inkomstenbelasting.

Lees meer

Tip! Investeer relatief goedkoop in een energiezuinig huis

Maandag 7 juli 2014

Als woningeigenaar kun je sinds 21 januari 2014 met de nieuwe energiebespaarlening relatief goedkoop investeren in een energiezuiniger huis. Zo kun je met de lening diverse energiebesparende maatregelen financieren, zoals bijvoorbeeld het isoleren van je woning of de aanschaf van een hr-ketel.

Lees meer

Werkkostenregeling op enkele punten vereenvoudigd

Zaterdag 5 juli 2014

Heb jij als ondernemer personeel in dienst? Dan kun je je personeel verschillende extra's onbelast verstrekken. Voor deze extra's gelden talloze regelingen. Per 1 januari 2015 worden deze regelingen vervangen voor een overkoepelende regeling: de werkkostenregeling (WKR).

Lees meer

Voorlopige teruggaaf vanaf 2015 anders berekend

Maandag 30 juni 2014

Kun je bij je aangifte inkomstenbelasting aftrekposten toepassen, zoals de hypotheekrenteaftrek, en krijg je daardoor jaarlijks belastinggeld terug, dan kun je de Belastingdienst vragen om een voorlopige teruggaaf.

Lees meer

Pensioenhervorming 2015, wat verandert er voor de ondernemer?

Vrijdag 27 juni 2014

De Eerste Kamer is onlangs akkoord gegaan met een verdere pensioenversobering vanaf 2015. Maximale pensioenopbouwpercentages gaan opnieuw omlaag en het loon waarover pensioen kan worden opgebouwd, wordt beperkt tot € 100.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark