Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Vrijstelling btw voor zzp'er in de zorg

Dinsdag 17 juni 2014

Ben jij werkzaam als zzp'er in de zorg? In sommige gevallen worden de medische diensten die je levert vanaf nu vrijgesteld van BTW. Dit geldt specifiek voor diensten die door operatieassistenten en anesthesieverpleegkundigen als zelfstandig ondernemer worden verricht aan ziekenhuizen.

Lees meer

Fiscale hervorming pensioensopbouw zorgt voor beperking in oudedagsreserve

Woensdag 28 mei 2014

De Eerste Kamer heeft gisteren ingestemd met de geplande pensioenaanscherpingen van het kabinet vanaf 2015. Dit heeft ook gevolgen voor de opbouw van de oudedagsreserve in de inkomstenbelasting. Als ondernemer kun je hierdoor minder reserveren voor je oude dag in de onderneming.

Lees meer

Investeringsaftrek vergeten, wat nu?

Woensdag 28 mei 2014

Investeer jij als ondernemer in bedrijfsmiddelen, dan heb je mogelijk recht op investeringsaftrek. Naast de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (wanneer je voor meer dan € 2.300 aan bedrijfsmiddelen investeert) kom je wellicht ook in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA) of de milieu-investeringsaftrek (MIA) wanneer je investeert in bepaalde energiebesparende of milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

Lees meer

Hoe werkt de werkkostenregeling (WKR) van de Belastingdienst?

Woensdag 21 mei 2014

Werkgevers kunnen al vanaf 1 januari 2011 gebruikmaken van de werkkostenregeling (WKR). Toch hebben nog maar weinig werkgevers de overstap gemaakt. Gebleken is dat de werkkostenregeling, met name binnen het mkb, praktische knelpunten en extra administratieve lasten oproept.

Lees meer

5 voordelen van online facturatie

Vrijdag 25 april 2014

Steeds meer ondernemers kiezen voor digitaal facturen maken en versturen. Het versturen van digitale facturen heeft veel voordelen ten opzichte van een papieren administratie. Door je facturatieproces te digitaliseren profiteer je direct van de volgende voordelen: 1.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd