Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Drie tips om 2018 fiscaal vriendelijk af te sluiten

Donderdag 25 oktober 2018

Het einde van 2018 is in zicht. Een mooi moment om als zelfstandig ondernemer eens stil te staan of je wel alles uit het afgelopen jaar hebt gehaald. Misschien ben je wel fiscaal voordeel misgelopen! Thinq geeft je drie tips waarmee je 2018 fiscaal vriendelijk af kunt sluiten.

Lees meer

Kerstpakket en belasting, waar moet je rekening mee houden?

Donderdag 25 oktober 2018

Eind 2018 nadert. Dat betekent dat veel werkgevers een kerstpakket of eindejaarsgeschenk geven aan hun medewerkers. De Belastingdienst heeft bepaalde regels verbonden aan het verstrekken van een kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Lees meer

Aanpassing kleineondernemersregeling

Maandag 24 september 2018

Met de huidige kleineondernemersregeling (KOR) is het zo dat je geen (of minder) btw hoeft af te dragen aan de Belastingdienst als je per saldo op jaarbasis minder dan € 1.883 aan btw verschuldigd bent.

Lees meer

Burgerservicenummer in btw-nummer in strijd met AVG

Vrijdag 27 juli 2018

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft besloten dat de Belastingdienst geen burgerservicenummer (BSN) meer mag verwerken in btw-identificatienummers. De staatssecretaris van Financiën onderschrijft de conclusie van het AP, maar geeft aan dat het omzetten naar een bruikbaar alternatief uitermate complex is.

Lees meer

Nieuwe regelgeving ‘werken als zelfstandige’

Vrijdag 27 juli 2018

Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Ze kiezen hier vaak bewust voor en leveren een belangrijke bijdrage aan de economie. De keerzijde van de groeiende groep zelfstandigen is dat er steeds meer schijnzelfstandigen en kwetsbare zelfstandigen ontstaan.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark