Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Hoe werkt de werkkostenregeling (WKR) van de Belastingdienst?

Woensdag 21 mei 2014

Werkgevers kunnen al vanaf 1 januari 2011 gebruikmaken van de werkkostenregeling (WKR). Toch hebben nog maar weinig werkgevers de overstap gemaakt. Gebleken is dat de werkkostenregeling, met name binnen het mkb, praktische knelpunten en extra administratieve lasten oproept.

Lees meer

5 voordelen van online facturatie

Vrijdag 25 april 2014

Steeds meer ondernemers kiezen voor digitaal facturen maken en versturen. Het versturen van digitale facturen heeft veel voordelen ten opzichte van een papieren administratie. Door je facturatieproces te digitaliseren profiteer je direct van de volgende voordelen: 1.

Lees meer

Winst gemaakt? Reserveer geld voor je belastingaangifte

Dinsdag 8 april 2014

Ben je succesvol van start gegaan met je bedrijf en heb je winst gemaakt? Zorg er dan voor dat je een deel hiervan reserveert. Je moet hier later nog inkomstenbelasting over betalen. Je kunt namelijk pas na afloop van een boekjaar je boekhouding afsluiten.

Lees meer

Meer zekerheid voor werknemers met flexibele contracten

Vrijdag 28 februari 2014

Heb jij als flexwerker een flexibel contract? Door een wetswijziging wordt je in de toekomst beter beschermd. De Eerste Kamer heeft op 10 juni jl. ingestemd met de Wet werk en zekerheid. Deze wet zorgt ervoor dat er meer en sneller zekerheid voor werknemers met tijdelijke contracten, gelden er gewijzigde ontslagregels, krijgen werknemers straks bij ontslag een transitievergoeding en wordt de maximale duur van de ww stapsgewijs teruggebracht van 38 naar 24 maanden.

Lees meer

Gewijzigde voorwaarden jaaraangifte btw

Woensdag 8 januari 2014

De meeste ondernemers doen de btw-aangifte per maand of per kwartaal. Soms is het mogelijk om ook per jaar aangifte te doen. De voorwaarden voor de jaaraangifte btw zijn gewijzigd per 1 januari 2014. Bent jij ondernemer voor de btw dan moet je ook btw-aangifte doen.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark