Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Pas willekeurige afschrijving toe

Vrijdag 23 maart 2018

In sommige gevallen komt jouw bedrijfsinvestering in aanmerking voor fiscaal willekeurige afschrijving. Dit houdt in dat je naast de gewone afschrijving zelf bepaalt wanneer je een bedrijfsmiddel afschrijft.

Lees meer

Bespaar met de middelingsregeling

Vrijdag 16 maart 2018

Sommige ondernemers, vooral zzp'ers, betalen vanwege wisselende inkomsten onterecht meer belasting dan ondernemers met een gelijkmatig inkomen. Vertoont het resultaat uit jouw onderneming grote schommelingen.

Lees meer

Zelfstandigenaftrek? Zorg dat je voldoet aan de voorwaarden

Vrijdag 16 maart 2018

Als zelfstandig ondernemer kun je profiteren van aantrekkelijke ondernemersfaciliteiten zoals de zelfstandigenaftrek. De zelfstandigenaftrek is een onderdeel van de ondernemersaftrek. De overheid stimuleert hiermee het ondernemerschap.

Lees meer

Mkb-winstvrijstelling, check wat het jou oplevert

Vrijdag 16 maart 2018

Je hebt als ondernemer voor de inkomstenbelasting, ongeacht het aantal gewerkte uren in je onderneming, recht op mkb-winstvrijstelling. Mkb-winstvrijstelling is een aftrekpost op de winst van jouw onderneming en onderdeel van de ondernemersaftrek.

Lees meer

Ondernemersaftrek, hoe kan je hier van profiteren?

Vrijdag 16 maart 2018

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting ben je verplicht om belasting te betalen over de behaalde winst van de onderneming. Voor veel ondernemers geldt dat men niet over de gehele winst belasting hoeft te betalen, er zijn verschillende aftrekposten die het belastbaar inkomen verlagen, hierdoor betaal je dus minder belasting.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark