Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Mkb-winstvrijstelling, check wat het jou oplevert

Vrijdag 16 maart 2018

Je hebt als ondernemer voor de inkomstenbelasting, ongeacht het aantal gewerkte uren in je onderneming, recht op mkb-winstvrijstelling. Mkb-winstvrijstelling is een aftrekpost op de winst van jouw onderneming en onderdeel van de ondernemersaftrek.

Lees meer

Ondernemersaftrek, hoe kan je hier van profiteren?

Vrijdag 16 maart 2018

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting ben je verplicht om belasting te betalen over de behaalde winst van de onderneming. Voor veel ondernemers geldt dat men niet over de gehele winst belasting hoeft te betalen, er zijn verschillende aftrekposten die het belastbaar inkomen verlagen, hierdoor betaal je dus minder belasting.

Lees meer

Voorkom de 5 meest gemaakte fouten in je administratie

Maandag 12 maart 2018

Waarschijnlijk is boekhouden niet je favoriete bezigheid. Een kloppende administratie echter noodzakelijk voor de Belastingdienst, maar ook voor jezelf als ondernemer. Je wilt tenslotte precies weten hoe de zaken gaan.

Lees meer

8 veelgestelde vragen over de auto van de zaak

Maandag 5 maart 2018

1. Waar kan ik terugvinden wat de cataloguswaarde en uitstoot van mijn auto is? Als je het kenteken van de auto hebt kan je dit invoeren op de site van het RDW. Hierna zie je alle voertuiggegevens terug.

Lees meer

Corrigeer je btw-aangifte met een suppletie omzetbelasting

Vrijdag 16 februari 2018

Heb je voorheen te veel of juist te weinig btw aangegeven in de aangifte omzetbelasting? Je bent als ondernemer verplicht om het aan de Belastingdienst te melden als je in de afgelopen vijf jaar te veel of te weinig btw hebt aangegeven via een 'suppletie omzetbelasting'.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd