Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Btw terugvragen: wat mag wel en wat niet?

Donderdag 14 december 2017

Als ondernemer moet je in de meeste gevallen btw afdragen over de winst van je bedrijf. Je mag dus ook btw terugvragen over je zakelijke uitgaven. Maar over welke facturen mag je nu wel of niet btw terugvorderen.

Lees meer

Fiets van de zaak als extra aftrekpost voor ondernemers

Woensdag 13 december 2017

Op de fiets naar je opdracht of klant als ondernemer? Deze fiets van de zaak kun je benutten als extra aftrekpost op je winst. Wanneer je als ondernemer niet ver hoeft te reizen naar klanten, dan kun je ervoor kiezen om een fiets van de zaak aan te schaffen in plaats van een auto.

Lees meer

Benut jij de vrije ruimte van de werkkostenregeling?

Maandag 11 december 2017

Heb jij personeel in dienst? Als werkgever ben je verplicht de werkkostenregeling (WKR) toe te passen. Deze regeling geldt voor alle vergoedingen en verstrekkingen die tot het loon van je werknemers horen.

Lees meer

Kantoor aan huis? Wat is wel en niet aftrekbaar

Maandag 11 december 2017

Of je als ondernemer nu vanuit huis werkt of een bedrijfsruimte hebt of huurt: in sommige gevallen zijn de kosten van je werkruimte of kantoor aan huis aftrekbaar. Er gelden echter wel heel wat regels.

Lees meer

Wat zijn de consequenties van te laat belasting betalen?

Maandag 23 oktober 2017

Er gelden aangescherpte regels als het gaat om het betalen van aangiftebelastingen, zoals de loonheffingen en de omzetbelasting (btw). Als je belasting niet betaalt voor de gestelde deadline, riskeer je een fikse boete.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd