Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Voorkom de 5 meest gemaakte fouten in je administratie

Maandag 12 maart 2018

Waarschijnlijk is boekhouden niet je favoriete bezigheid. Een kloppende administratie echter noodzakelijk voor de Belastingdienst, maar ook voor jezelf als ondernemer. Je wilt tenslotte precies weten hoe de zaken gaan.

Lees meer

8 veelgestelde vragen over de auto van de zaak

Maandag 5 maart 2018

1. Waar kan ik terugvinden wat de cataloguswaarde en uitstoot van mijn auto is? Als je het kenteken van de auto hebt kan je dit invoeren op de site van het RDW. Hierna zie je alle voertuiggegevens terug.

Lees meer

Controleer de WOZ-waarde van je woning

Vrijdag 16 februari 2018

Heb jij een eigen huis? Dan valt binnenkort de jaarlijkse WOZ-beschikking van je gemeente op je deurmat. Deze beschikking (de Waardering Onroerende Zaken) geeft aan hoeveel jouw woning volgens de gemeente waard is, de WOZ-waarde.

Lees meer

Auto zakelijk of privé? Wat is fiscaal het voordeligst?

Vrijdag 15 december 2017

Wat is nu fiscaal voordeliger, een auto zakelijk of privé rijden? Dit hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld maar aan de hoogte van de afschrijvingen, de onderhoudskosten, de verzekeringskosten, de motorrijtuigenbelasting, eventuele financieringskosten, de CO²-uitstoot van de auto, het aantal in een jaar te rijden privé- en zakelijke kilometers en de btw-gevolgen.

Lees meer

Fiets van de zaak als extra aftrekpost voor ondernemers

Woensdag 13 december 2017

Op de fiets naar je opdracht of klant als ondernemer? Deze fiets van de zaak kun je benutten als extra aftrekpost op je winst. Wanneer je als ondernemer niet ver hoeft te reizen naar klanten, dan kun je ervoor kiezen om een fiets van de zaak aan te schaffen in plaats van een auto.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark