Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Benut jij de vrije ruimte van de werkkostenregeling?

Maandag 11 december 2017

Heb jij personeel in dienst? Als werkgever ben je verplicht de werkkostenregeling (WKR) toe te passen. De werkkostenregeling geldt voor alle vergoedingen en verstrekkingen die tot het loon van je werknemers horen.

Lees meer

Kantoor aan huis? Wat is wel en niet aftrekbaar

Maandag 11 december 2017

Of je als ondernemer nu vanuit huis werkt of een bedrijfsruimte hebt of huurt: in sommige gevallen zijn de kosten van je werkruimte of kantoor aan huis aftrekbaar. Er gelden echter wel heel wat regels.

Lees meer

Wat zijn de consequenties van te laat belasting betalen?

Maandag 23 oktober 2017

Er gelden aangescherpte regels als het gaat om het betalen van aangiftebelastingen, zoals de loonheffingen en de omzetbelasting (btw). Als je belasting niet betaalt voor de gestelde deadline, riskeer je een fikse boete.

Lees meer

Btw-aangifte doen? 5 tips zodat je nooit meer te laat bent

Maandag 23 oktober 2017

Ben jij ieder kwartaal maar net op tijd met je aangifte omzetbelasting? Dit levert je onnodig veel stress op. Door je administratie gestructureerd te voeren en gebruik te maken van slimme hulpmiddelen kun je ieder kwartaal veel tijd en kostbare energie besparen.

Lees meer

Kleineondernemersregeling (KOR), hoe behaal je fiscaal voordeel?

Woensdag 20 september 2017

Als ondernemer ben je verplicht periodiek aangifte omzetbelasting te doen. Als kleine zelfstandige kom je in sommige gevallen in aanmerking voor extra regelingen, wat kan leiden tot belastingvoordeel. Een voorbeeld hiervan is de Kleineondernemersregeling (KOR).

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark