Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Het urencriterium, hoe werkt het precies?

Vrijdag 15 september 2017

De overheid stimuleert ondernemerschap en heeft daarom verschillende fiscale ondernemersfaciliteiten geïnitieerd. Om gebruik te maken van deze gunstige regelingen moet je als ondernemer voldoen aan het urencriterium, zodat je kunt aantonen dat je serieus tijd besteedt aan jouw ondernemerschap.

Lees meer

Btw verleggen bij buitenlandse opdrachten - de voorwaarden

Vrijdag 15 september 2017

Werk jij als ondernemer voor een buitenlandse opdrachtgever? Dan moet je rekening houden met aangepaste regels voor het berekenen van btw. In welke gevallen moet je wel of geen btw rekenen over de door jou geleverde diensten.

Lees meer

Urenregistratie: voorkom dat je voor niks werkt

Maandag 4 september 2017

Niet meer voor niks werken? Houd dan een goede urenregistratie bij. Hierdoor heb je beter inzicht in wat je wel en niet kunt declareren en kun je in het vervolg een betere offerte maken. Daarnaast moet je als zelfstandig ondernemer gewerkte uren kunnen verantwoorden aan je opdrachtgever.

Lees meer

Boekhouding uitbesteden of zelf doen; de voor- en nadelen op een rij

Zaterdag 2 september 2017

Boekhouden is voor veel ondernemers niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap. De ene ondernemer kiest ervoor om zelf aan de slag te gaan met online boekhouden, de andere ondernemer kiest ervoor zijn administratie uit te besteden.

Lees meer

Zo bespaar je kosten als ondernemer, zeven tips!

Woensdag 30 augustus 2017

1. Maak optimaal gebruik van fiscale aftrekpostenDe overheid stimuleert ondernemerschap en heeft een diversiteit aan aftrekposten opgesteld waar je als ondernemer voordeel uit kunt halen. Gebruik je bijvoorbeeld jouw auto voor de helft zakelijk en voor de andere helft privé.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark