Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

4 vragen om een boekhoudoplossing te vinden die bij je past

Dinsdag 29 augustus 2017

Welke boekhoudoplossing bij jou past, hangt af van verschillende factoren. Daarom is het slim om, voor je een keuze maakt, jezelf vier belangrijke vragen te stellen. Zo krijg je inzicht in wat jij nodig hebt en dat kan je helpen de juiste keuze te maken.

Lees meer

Online boekhouder of online boekhoudsoftware? De verschillen op een rij

Dinsdag 29 augustus 2017

Er zijn veel verschillende online boekhoudoplossingen op de markt; allemaal met hun eigen functionaliteiten en bijbehorend prijskaartje. Ga je zelf aan de slag met online boekhoudsoftware of laat je het volledig over aan een online boekhouder.

Lees meer

Boekhouden: hoe pak je dat aan?

Dinsdag 29 augustus 2017

Het runnen van een onderneming en het voeren van een administratie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe pak je dat aan? Er zijn diverse mogelijkheden. Wij zetten de verschillende mogelijkheden voor je op een rij.

Lees meer

Van welke aftrekposten kan ik als ondernemer profiteren?

Donderdag 24 augustus 2017

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting ben je verplicht om jaarlijks belastingaangifte te doen. Je wil als ondernemer natuurlijk graag zo min mogelijk belasting betalen. Als (startend) ondernemer word je door de overheid gestimuleerd door middel van fiscale aftrekposten.

Lees meer

Zeven slimme besparingstips voor ondernemers

Maandag 14 augustus 2017

1. Maak gebruik van de middelingsregeling Heb jij de afgelopen zeven jaar wisselende inkomsten gehad, omdat je bijvoorbeeld net gestart bent met ondernemen of deels nog in loondienst was? Dan kun je veel euro’s besparen door gebruik te maken van de middelingsregeling van de Belastingdienst.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.


Klantenvertellen Drieluik Dark