Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Blogs

Van welke aftrekposten kan ik als ondernemer profiteren?

Donderdag 24 augustus 2017

Als ondernemer voor de inkomstenbelasting ben je verplicht om jaarlijks belastingaangifte te doen. Je wil als ondernemer natuurlijk graag zo min mogelijk belasting betalen. Als (startend) ondernemer word je door de overheid gestimuleerd door middel van fiscale aftrekposten.

Lees meer

Zeven slimme besparingstips voor ondernemers

Maandag 14 augustus 2017

1. Maak gebruik van de middelingsregeling Heb jij de afgelopen zeven jaar wisselende inkomsten gehad, omdat je bijvoorbeeld net gestart bent met ondernemen of deels nog in loondienst was? Dan kun je veel euro’s besparen door gebruik te maken van de middelingsregeling van de Belastingdienst.

Lees meer

Voorbelasting, hoe werkt dat alweer precies?

Woensdag 2 augustus 2017

Als startende ondernemer moet je vaak eerst investeringen doen voordat je daadwerkelijk omzet draait. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Deze investeringen zijn voor ondernemers in veel gevallen aftrekbaar in de btw-aangifte via voorbelasting.

Lees meer

Effectief multitasken voor ondernemers, zo doe je dat!

Dinsdag 25 juli 2017

Als ondernemer doe je heel veel dingen tegelijk. Online facturen maken, besprekingen voeren met klanten, je mail beantwoorden en je administratie bijhouden. En tussendoor moet er ook nog gewoon gewerkt worden.

Lees meer

Timemanagement: krijg in 5 stappen meer gedaan in minder tijd

Maandag 24 juli 2017

Zoals elke ondernemer zou je willen dat een dag meer uren telde en een week meer dagen. Maar met slim time management kun je nóg doeltreffender met je uren omgaan. Alleen met to do-lijstjes, gehaalde deadlines en een bijgewerkte mailbox ben je er nog niet.

Lees meer

Meer over Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhouden. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis       of bel 088 46 700 46


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd