Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Met Thinq besteed ik nog maar 3 minuten per maand aan mijn boekhouding"

Jos Besselink, Dimensie Coaching
;

Thinq bevalt goed omdat het zo simpel werkt

“We waren al twee jaar op zoek naar een online boekhoudoplossing. We werkten voorheen met een traditionele boekhouder. Dit werkte goed, maar we wilden minder tijd aan onze boekhouding besteden en alles efficiënter regelen”, vertelt Jos Besselink. “We hebben veel oplossingen bekeken, maar Thinq is de eerste oplossing die aan onze eisen voldoet. Met Thinq is onze boekhouding volledig geautomatiseerd. We besteden nu minimale tijd aan onze boekhouding. Het werkt echt super!”

“Boekhouden moet makkelijk zijn. Onze klanten betalen ons namelijk niet voor de kosten, die we moeten maken om bijvoorbeeld facturen te maken. Thinq bevalt ons goed, omdat het zo goed en simpel werkt”, vervolgt Jos Besselink. “We willen minimale tijd aan de boekhouding besteden. We besteden nu drie minuten per maand aan het scannen en uploaden van de inkoopfacturen. Daarnaast hebben we in een paar minuten facturen gemaakt. Deze sturen we direct per e-mail naar onze klanten. De rest van de boekhouding en de fiscale aangiften worden door Thinq geregeld.”

“Thinq zit zo goed in elkaar, dat we vrijwel nooit vragen hebben”, zegt Jos Besselink. “Die ene keer dat we een vraag hebben, is het fijn dat we kunnen bellen met een medewerker en onze vraag direct wordt beantwoord.”

Thinq geeft ons realtime inzicht in onze bedrijfsvoering

“Thinq neemt ons de volledige btw-aangifte uit handen. We scannen de inkoopfacturen, uploaden deze naar Thinq en Thinq doet de rest. We krijgen vervolgens een overzicht van de aangifte en een brief met het bedrag en het betalingskenmerk van de Belastingdienst. We hoeven alleen nog maar zelf het bedrag over te maken”, legt Jos Besselink uit.

“Voorheen waren we veel tijd kwijt aan het doen van de btw-aangifte. De inkoopfacturen boekten we zelf en we leverden vervolgens per kwartaal de omzet bij het administratiekantoor aan. Vervolgens kregen we een saldoberekening en bepaalden we zelf hoeveel omzetbelasting we moesten betalen. Ook was het weer zoeken naar gegevens, zoals het betalingskenmerk van de Belastingdienst. Het is prettig, dat we nu eigenlijk niets meer hoeven te doen.”

“Thinq geeft ons realtime inzicht in onze bedrijfsvoering. Als ik een factuur maak, wordt deze door het Thinq team in mijn boekhouding verwerkt. Dit geldt ook voor de inkoopfacturen, die we uploaden. We weten precies hoe we ervoor staan en wat onze omzet is. Met Thinq is onze boekhouding goed en simpel geregeld. We kunnen ons volledig richten op onze klanten”, sluit Frans Besselink af.

Jos Besselink, Dimensie
Sinds oktober 2013 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Jos (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark