Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

'De tijd die ik bespaar op boekhouden, besteed ik aan nieuwe klanten.'

Carla Tesselaar is dol op honden en maakte daarom van haar hobby haar beroep. Ze startte twee jaar geleden met haar eigen bedrijf: Hondenuitlaatservice Blits. Voor de boekhouding klopte de onderneemster aan bij Thinq. “Ik weet precies waar ik aan toe ben en zou niet anders meer willen.”

De boekhouding besteedt Carla al vanaf de start van haar bedrijf uit aan Thinq, op advies van haar verzekeringsagent. “Het leek me meteen al heel handig om de boekhouding uit te besteden aan een online boekhouder. Ik hoef zelf niets te doen aan de administratie en Thinq regelt ook mijn belastingaangiftes. Het enige wat ik zelf doe is een foto maken van een factuur of bon met de app. Thinq regelt de rest.”

'Fijne en efficiënte samenwerking'

Carla is erg te spreken over de samenwerking met Thinq. Haar vaste contactpersoon van Thinq waarschuwt haar als ze eens iets vergeet aan te leveren of als een bon toch niet aftrekbaar is. Carla: “Dan bellen ze even of sturen een mailtje. Zo is uiteindelijk alles prima in orde voor de belastingaangiftes. Nog een voordeel van Thinq: als je gebruikmaakt van een traditionele boekhouder, moet je er eens in de zoveel tijd toch naartoe. Bij Thinq gaat alles via de mail en de app en is alles toch goed geregeld. Een stuk efficiënter voor mij.”

De tijd die Carla door Thinq niet hoeft te besteden aan boekhouden, besteedt ze aan haar klanten. “Ik ben vaak ’s avonds nog op pad voor gesprekken met nieuwe klanten. Daar besteed ik mijn tijd liever aan dan aan de boekhouding. Deed ik dit zelf, dan ging daar waarschijnlijk heel veel tijd in zitten. En de administratie doen vind ik überhaupt niet leuk. Ik wil wel graag weten waar ik aan toe ben en waar ik sta met mijn bedrijf. Daarom ben ik heel blij met Thinq en zou ik niet anders meer willen.” Carla is blij met haar vaste contactpersoon bij Thinq. “Zij kent mijn bedrijf en dat voelt vertrouwd.” 

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark