Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Je bespaart zeeën van tijd"

Andries Kaak, Kaak Makelaardij
;

Dankzij Thinq kan ik mij weer volledig richten op waar ik goed in ben

“Als je voor jezelf begint, wil je de kosten zo laag mogelijk houden. Dus ben ik in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met mijn administratie met behulp van online boekhoudsoftware. Ik moest alles zelf invoeren, waar ik veel tijd mee kwijt was. Toen bij een controle van de Belastingdienst bleek dat er een aantal fiscale foutjes in de door mij zelf bijgehouden boekhouding zaten. Toen ik een naheffing ontving, moest ik concluderen dat ik mijn administratie beter aan experts kon overlaten. Zelf de boekhouding doen, kostte mij zo alleen maar meer tijd en geld,” vertelt Andries Kaak.

“Dus zocht ik naar een online partij die de boekhouding voor mij over kon nemen. Ik heb een aantal alternatieven vergeleken , maar online boekhouder Thinq sprak mij het meeste aan. Het enige wat ik hoef te doen is de inkoopfacturen uploaden en mijn eigen verkoopfacturen maken. Thinq regelt de rest.”

“Het grote voordeel van Thinq is dat ik al mijn nota’s en facturen eenvoudig verstuur via de app. Als ik iets koop, scan ik het bonnetje meteen in met mijn telefoon. Dit biedt tijdsbesparing, maar verkleint ook de kansen op fouten. De boekhouders van Thinq verwerken mijn nota’s snel en zorgvuldig. Aan het eind van ieder kwartaal krijg ik te horen hoeveel btw ik moet betalen, en klaar. Dit gaat een stuk makkelijker dan zelf mijn administratie voeren.”

De adviseurs geven duidelijk advies en maken mijn administratie begrijpelijk

“Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Je bespaart zeeën van tijd, en dat vind ik belangrijk. Als ondernemer twee volle dagen bezig zijn met de btw-aangifte, dat schiet niet op. Ik heb wel wat beters te doen. Doordat Thinq nu mijn boekhouding doet, ben ik die twee dagen aan het eind van het kwartaal gevrijwaard."

“De app van Thinq gebruik ik veelvuldig. Niet alleen om nota’s te uploaden, maar ook om te kijken hoe de zaken gaan en wat mijn omzet van die maand is. De app geeft dit heel nauwkeurig weer en dat geeft mij direct een overzicht. Ook kijk ik regelmatig naar de bedrijfsmonitor in Mijn Thinq voor de actuele stand van zaken.”

“Als ik vragen heb, kan ik altijd aan de bel trekken bij de adviseurs van Thinq. Ik krijg dan eigenlijk direct antwoord op mijn vragen. Bovendien geven de adviseurs van Thinq ook duidelijke adviezen en maken ze de administratie begrijpelijk. Daarnaast is er sowieso regelmatig contact over eventuele vragen naar aanleiding van mijn facturen. De lijnen zijn heel kort en dat vind ik prettig.”

Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij
Sinds januari 2015 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Andries (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Jos Besselink ZW"Met Thinq besteed ik nog maar 3 minuten per maand aan mijn boekhouding."
Jos Besselink, Dimensie Coaching

  

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

 

Hieke Teijema Zw (1)

“Via het financieel dashboard in Mijn Thinq kan ik precies zien hoe het met mijn bedrijf gaat. Het maakt me veel bewuster van wat ik doe.
Hieke Teijema, zelfstandig grafisch ontwerpster

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark