Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Thinq biedt mij boekhoudgemak met een uitstekende service, dat werkt effectief en prettig"

Kevin Hofland, eigenaar KJH Sports
;

De snelheid en service sprak me direct aan

“Na het oprichten van mijn bedrijf ben ik op zoek gegaan naar een passende boekhoudoplossing. Thinq viel op vanwege het online boekhoudgemak. Ik heb vervolgens een aantal vragen per e-mail naar Thinq gestuurd en ik kreeg vrijwel meteen antwoord. Die snelheid sprak me direct aan. De keuze was dan ook snel gemaakt.” 

“Ik heb voor Thinq gekozen, omdat Thinq voor ondernemers de complete boekhouding en btw-aangifte verzorgt. Ik heb geen boekhoudervaring, dus het is fijn dat alles uit handen wordt genomen. Het team heeft me een goede uitleg gegeven en ik kon direct aan de slag. Het enige wat ik hoef te doen, is zelf facturen maken en inkoopfacturen aanleveren. De rest wordt door Thinq verzorgd.” 

“Ik ben met name erg te spreken over de service. Vragen stel ik per e-mail en ik krijg altijd binnen twee uur antwoord. Als ik ergens niet uitkom, dan word ik gebeld en word ik goed geholpen. Dat werkt effectief en prettig.” “Ik werk meer dan 40 uur per week als jeugdvoetbaltrainer. Daarnaast run ik mijn bedrijf. Ook wil ik nog tijd aan mijn gezin kunnen besteden. De boekhouding mag dus minimale tijd kosten. Het is dan ook prettig, dat vrijwel mijn complete boekhouding en btw-aangifte uit handen is genomen.”

Probeer 30 dagen gratis       of bel 088 46 700 46 
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd

Alles wordt uit handen genomen

“Met de online boekhoudoplossing van Thinq kan ik zelf facturen en offertes maken. Dit gaat vlot. Laatst wilde een klant binnen een half uur een offerte ontvangen. Dat is dan even snel schakelen, maar in Thinq heb ik binnen tien minuten een offerte gemaakt. Het is vrij simpel en het wijst zich vanzelf. Ik kan hierdoor een goede en snelle service aan mijn klanten bieden.”

“Ik heb met Thinq een vliegende start gemaakt. Thinq past nu goed bij mijn huidige bedrijfsvoering. Ik heb ambitieuze plannen en het is mijn intentie om met mijn bedrijf te groeien. Ook dan kan ik bij Thinq terecht en eenvoudig extra diensten afnemen. Als ik bijvoorbeeld personeel ga aannemen, kan Thinq voor mij de salarisverwerking verzorgen. Dat is een prettig idee.”

Kevin Hofland, eigenaar KJH Sports
Sinds januari 2015 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Kevin (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

Frederike Fennema ZW

"Na een zakelijke aankoop upload ik mijn bon direct via de app. Binnen no-time is mijn administratie bijgewerkt."
Frederike Fennema, Naumac BV

 

Jos Besselink ZW"Met Thinq besteed ik nog maar 3 minuten per maand aan mijn boekhouding."
Jos Besselink, Dimensie Coaching

  

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

 

Hieke Teijema Zw (1)

“Via het financieel dashboard in Mijn Thinq kan ik precies zien hoe het met mijn bedrijf gaat. Het maakt me veel bewuster van wat ik doe.
Hieke Teijema, zelfstandig grafisch ontwerpster

Zelf eenvoudig zien hoe het werkt?

Vele enthousiaste ondernemers gingen je voor. Ervaar zelf hoe eenvoudig het werkt in een gratis proefperiode van 30 dagen. Na een korte aanmelding ontvang je jouw inlogcodes per e-mail. Je kunt dan meteen je documenten uploaden en zien hoe jouw administratie wordt verwerkt! Als de gratis proefperiode voorbij is, wordt er niet automatisch verlengd en zit je dus nergens aan vast. Onze helpdesk staat daarbij 6 dagen per week voor je klaar!

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging
  • Binnen 5 minuten geregeld

30 dagen gratis proberen >

Klantenvertellen Dark