Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Thinq is snel, flexibel en overal beschikbaar. Daarnaast bespaart het ons enorm veel tijd."

Frederike Fennema, Naumac BV
;

Altijd en overal inzicht in onze financiële positie

Via het internet en in een magazine lazen we over Thinq en dit sprak ons direct aan. Bij onze traditionele boekhouder konden we wel onze facturen en bonnen scannen en opsturen, maar hadden we nooit realtime inzicht in onze financiële positie. Online boekhouder Thinq past veel meer bij onze snelle, digitale werkwijze.” “De grootste voordelen van Thinq zijn voor ons het gemak en dat het ons enorm veel tijd bespaart. Als je als ondernemer ergens tijd op kunt besparen, dan doe je dat ook. We hebben maandelijks tijd ingeruimd om onze administratie te voeren.

Eerst waren we veel tijd kwijt om alles uit te zoeken en op te sturen.  We nemen het hele administratieve proces voor onze interim professionals over. We factureren aan onze opdrachtgevers en versturen maandelijks een ‘reversed bill” aan onze consultants. Hier kwam heel veel handwerk bij kijken en het was voor ons een vervelend en remmend proces. Nu zijn we altijd bij. Als we onze facturen versturen, worden die direct door Thinq verwerkt.

Gemak en tijdsbesparing

Ook kunnen we onze btw-bonnen scannen of fotograferen en direct uploaden via Mijn Thinq of de Thinq-app. Waar we ook zijn. Thinq verwerkt alles binnen drie werkdagen en zo kunnen wij in de financiële monitor direct zien hoe we er financieel gezien voorstaan.

Kloppen alle gegevens, welke facturen staan nog open en wie moeten we een reminder sturen? De financiële administratie is toch een belangrijk onderdeel van de organisatie en daarom is het voor ons erg prettig dat we altijd en overal inzicht hebben in onze financiële status.”

“Ik ervaar het contact met de medewerkers van Thinq als erg prettig. Als er iets is of als ik vragen heb, stuur ik een e-mail en krijg ik altijd snel een reactie, zelf ’s avonds. Ik verkies e-mail omdat ik zo ook altijd mijn correspondentie bij de hand heb. Ook dit sluit weer aan op onze bedrijfsvoering en kan ik altijd en overal raadplegen. Thinq is voor ons snel, flexibel en overal beschikbaar. Dat het ons ook enorm veel tijd bespaart is een groot bijkomend voordeel. Ik kan het dan ook elke ondernemer aanraden.”

Frederike Fennema, Naumac bv
Sinds januari 2015 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Frederike (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

 

Jos Besselink ZW"Met Thinq besteed ik nog maar 3 minuten per maand aan mijn boekhouding."
Jos Besselink, Dimensie Coaching

  

Kevin Hofland ZW

"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig."
Kevin Hofland, KJH Sports

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark