Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Thinq biedt mij de juiste combinatie van online boekhoudgemak en persoonlijk contact"

Hieke Teijema, TeKiek webdesign
;

De overstap is snel en accuraat voor mij geregeld

"Ik werkte voorheen met een traditionele boekhouder. De overstap is snel en accuraat voor mij geregeld. Ik kon direct met Thinq aan de slag”. “Wat mij direct aansprak, is de aanpak. Thinq biedt mij een online boekhoudservice voor een betaalbaar en vast bedrag per maand. Je bepaalt zelf welke ondersteuning je van Thinq nodig hebt en van welke diensten je gebruik wilt maken en dit kun je vervolgens flexibel aanpassen. Dit sluit goed aan bij mijn filosofie. Ik zorg er ook voor, dat ik zo dicht mogelijk bij de wensen van de klant en hun budget blijf. Thinq is gemakkelijk, betaalbaar en laagdrempelig.”

“Thinq staat voor boekhoudgemak. Ik hoef bij Thinq alleen nog maar mijn inkoopfacturen aan te leveren en mijn facturen te maken en te versturen. De rest regelt Thinq. En met de rest bedoel ik niet alleen mijn boekhouding, maar bijvoorbeeld ook mijn btw-aangiften.

Thinq heeft een handige en gebruiksvriendelijke app om mijn boekhouding aan te leveren. Als ik heb getankt maak ik met mijn smartphone een foto van het bonnetje en kan ik deze eenvoudig via de app uploaden in Mijn Thinq. Mijn bonnen en inkoopfacturen worden vervolgens in no-time in mijn boekhouding verwerkt. 

Het persoonlijke contact met de medewerkers van Thinq is fijn

“Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat ik nu precies weet hoe ik er financieel voor sta. Dat ben ik niet gewend en is eigenlijk onmisbaar voor een ondernemer. Via het financieel dashboard in Mijn Thinq kan ik precies zien hoe het met mijn bedrijf gaat. Het maakt me veel bewuster van wat ik doe. En het maakt het ook leuker, want het is fijn om na een maand hard werken dit terug te kunnen zien in je bedrijfsresultaten.”

“Wat ik niet had verwacht maar wel erg fijn vind,  is het persoonlijke contact met de medewerkers van Thinq. Mijn vragen stuur ik per mail of via de chat naar Thinq en er wordt direct door een van de medewerkers gereageerd. Met het antwoord kan ik altijd gelijk verder.”

“Ik ben erg trots op waar ik nu sta met mijn bedrijf. Ik kan vertrouwen op een vaste klantenkring en mijn klanten adviseren mij bij hun relaties. Ik hoop dat ik op deze manier kan blijven ondernemen. Dankzij Thinq ben ik relatief weinig tijd kwijt aan mijn boekhouding en kan ik me bezighouden met de opdrachten voor mijn klanten. Met Thinq weet ik altijd hoe ik er financieel voor sta. Dat geeft mij rust en vertrouwen. Dit helpt mij niet alleen nu, maar ook in de toekomst.”

Hieke Teijema, TeKiek webdesign & grafische vormgeving
Sinds januari 2015 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Hieke (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark