Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Thinq bespaart mij kostbare tijd. Deze tijd besteed ik aan leukere dingen dan boekhouden."

Paula van Gemen, Tekstmodel
;

Online boekhouden, zonder hier zelf naar om te kijken

“Een aantal jaren geleden heb ik geprobeerd zelf te boekhouden, maar dit verliep niet erg succesvol omdat ik onvoldoende tijd had om me volledig in alle wet- en regelgeving te verdiepen. Een compleet online boekhoudpakket waarmee ik zelf aan de slag moest wilde ik dan ook niet, maar ik wilde ook niet weer een traditionele boekhouder.”

“Het concept van Thinq sprak me direct aan en aan het begin van het proefabonnement was ik al verkocht. Thinq was wat ik zocht: een ideale tussenoplossing waarbij ik volledig online boekhoud, maar zonder dat ik er zelf naar om hoef te kijken én toch altijd inzicht heb in mijn cijfers.”

De documenten die ik online aanlever, worden direct door de medewerkers van Thinq geboekt. Ook kan ik in het factuurprogramma van Thinq eenvoudig online facturen maken, door de bankkoppeling zien welke facturen door mijn klanten betaald zijn en direct zien wie ik een betalingsherinnering moet sturen. Dit werkt een stuk slimmer, is minder foutgevoelig en het bespaart me heel veel tijd op mijn administratie. Tijd is kostbaar en zo kan ik mijn tijd stoppen in leukere dingen.”

Mijn complete belastingaangifte is geregeld

“Thinq regelt mijn belastingaangifte en heeft voor mij ook met terugwerkende kracht de aangifte inkomstenbelasting over 2014 gedaan. Ik kon eenvoudig al mijn overzichten en bestanden digitaal aanleveren. Dit verliep erg soepel. Nu mijn cijfers van vorig jaar in de bedrijfsmonitor in Mijn Thinq staan, kan ik mijn omzet van dit jaar ook eenvoudig vergelijken met die van vorig jaar. Dit geeft weer extra inzicht.”

“Vanaf het eerste contact met het Thinq-team had ik direct vertrouwen. Ondanks dat het een volledig online concept is, is de klantbenadering persoonlijk en erg professioneel. Het contact met het team is erg goed. Ik communiceer met name per mail en via Mijn Thinq. En als het echt dringend is, kan ik direct telefonisch of via de chat mijn vraag stellen.”

“Ook kom ik met Thinq niet voor verassingen te staan. Ik betaal maandelijks een vast bedrag en hoef me bij de factuur geen zorgen te maken om aanvullende kosten. Thinq past qua waardes en uitstraling bij Tekstmodel. Dat werkt prettig.”

Paula van Gemen, trainer en copywriter bij Tekstmodel
Sinds januari 2015 klant bij Thinq

Download het volledige verhaal van Paula (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark