Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Dankzij Thinq bespaar ik tijd én geld op mijn boekhouding en belastingaangifte."

Bas Oosterhout, eigenaar transportbedrijf
;

Thinq hielp mij eenvoudig overstappen

“Ik had van mijn vader de manier van factureren met Excel overgenomen”, zegt Bas Oosterhout. “Ik zag iedere maand op tegen de administratie. Factureren kostte mij veel tijd en het was foutgevoelig. Vervolgens controleerde mijn vader de facturen en verzorgde de accountant de rest van de boekhouding. Het was niet alleen tijdrovend, het bracht ook hoge kosten met zich mee. Daarnaast miste ik het overzicht. Met Thinq is het allemaal veel eenvoudiger geworden en voor een fractie van de prijs, die we gewend waren.”

Het factureren is voor Bas Oosterhout vereenvoudigd. “Thinq beschikt over een gebruiksvriendelijk factureringsprogramma met uitgebreide mogelijkheden. Het grote pluspunt is, dat ik nu niet meer avonden facturen aan het maken ben. Met Thinq heb ik in een paar minuten een factuur gemaakt en deze kan ik direct digitaal naar de klant versturen. Bovendien wordt de factuur automatisch door Thinq in mijn boekhouding verwerkt. Crediteren gaat erg makkelijk. Ik heb nu ook inzicht in openstaande facturen. Herinneringsfacturen zijn met een druk op de knop verstuurd. Dat deed ik voorheen nooit en soms moest ik wel zes maanden wachten op een betaling. Dat behoort nu tot het verleden.”

Ik heb nu het inzicht in mijn bedrijf wat ik altijd al wilde hebben

“Met Thinq beschik ik over actuele financiële cijfers. Mijn boekhouding is nu altijd up-to-date. Ik scan mijn inkoopfacturen in, ik verstuur deze naar Thinq en het team van Thinq doet de rest. Ook de belastingaangifte wordt door het team verzorgd. Ik heb nu meer zicht op het bedrijf. In de toekomst kan ik bijvoorbeeld ook jaarcijfers vergelijken. Dat maakt het ondernemen nog leuker.”

 “Thinq hielp mijn eenvoudig over te stappen. Het is een prettige organisatie om mee samen te werken. Ik kan met al mijn vragen bij het Thinq-team terecht. Of ik deze nu per telefoon, e-mail of chat stel, ze worden direct opgepakt. Dat werkt bijzonder prettig.”

“Thinq werkt intuïtief, het zit gewoon goed in elkaar. Je kunt er zoveel mee. Met Thinq beschik ik over uitgebreide managementinformatie. Ik heb nu het inzicht in mijn bedrijf, dat ik altijd al wilde hebben.”

Bas Oosterhout, Transportbedrijf Bas Oosterhout
Sinds januari 2014 laat hij zijn boekhouding over aan Thinq.

Download het volledige verhaal van Bas (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark