Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Ik heb geen zin om me te verdiepen in fiscale regeltjes. Ik heb het al druk genoeg met mijn klanten."

Cor de Groot, zelfstandig ICT professional
;

'Thinq neemt me de hele boekhouding uit handen. Ideaal'

ICT-professional Cor de Groot startte na 15 jaar in de ICT te hebben gewerkt als zzp’er. Voor verschillende klanten test hij software of coördineert hij softwaretests. Zijn boekhouding besteedt hij uit aan Thinq. “Administratie is niks voor mij. Thinq neemt me de hele boekhouding uit handen, ideaal.”

Cor vindt het fijn om eigen baas te zijn, maar zag op tegen de administratie. “Vroeger werkte ik bij een boekhoudsoftwareproducent. Daar kwam ik erachter dat die hele administratie niets voor mij is. Ik heb geen zin me te moeten verdiepen in alle belastingregels, maar wil wel dat alles goed geregeld is.” Cor ging op zoek naar een online boekhouder en kwam al snel uit bij Thinq. Hij vindt het prettig dat Thinq hem de hele administratie uit handen neemt.

Probeer 30 dagen gratis       of bel 088 46 700 46 
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd

'De mensen van Thinq zitten er boven op'

Cor: “Soms vergeet ik bijvoorbeeld een factuur te fotograferen, maar de mensen van Thinq trekken meteen aan de bel als ze iets missen voor de aangifte omzetbelasting. Ze zitten er bovenop. Ook adviseren ze me, bijvoorbeeld over mijn oudedagsvoorziening. Nu maak ik op advies van mijn contactpersoon bij Thinq gebruik van de Fiscale Oudedagsreserve, zodat ik minder belasting betaal. Handig!”

Door zijn boekhouding bij Thinq onder te brengen, heeft Cor continu inzicht in zijn cijfers. Maar dat vindt hij niet het belangrijkste voordeel. “Ik kijk er wel naar, maar zeker niet wekelijks. Ik heb er vertrouwen in dat de boekhouding klopt en vind het fijn dat ik me er zo niet mee bezig hoef te houden. Ik heb het al druk genoeg en besteed mijn tijd liever aan andere zaken.”

Bekijk meer beoordelingen (klantenvertellen.nl) 

Andere ondernemers over Thinq

Frederike Fennema ZW

"Na een zakelijke aankoop upload ik mijn bon direct via de app. Binnen no-time is mijn administratie bijgewerkt."
Frederike Fennema, Naumac BV

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Zelf eenvoudig zien hoe het werkt?

Vele enthousiaste ondernemers gingen je voor. Ervaar zelf hoe eenvoudig het werkt in een gratis proefperiode van 30 dagen. Na een korte aanmelding ontvang je jouw inlogcodes per e-mail. Je kunt dan meteen je documenten uploaden en zien hoe jouw administratie wordt verwerkt! Als de gratis proefperiode voorbij is, wordt er niet automatisch verlengd en zit je dus nergens aan vast. Onze helpdesk staat daarbij 6 dagen per week voor je klaar!

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging
  • Binnen 5 minuten geregeld

30 dagen gratis proberen >

Klantenvertellen Dark