Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

"Thinq levert mij tijdswinst op. Ik heb nu meer tijd voor mijn klanten."

Hartger van Loon, Zelfstandig NVM Makelaar
;

Ik ben nu in 5 minuten klaar met mijn administratie!

Thinq levert mij een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Daar draait het uiteindelijk om en dat geeft me veel energie”, zegt Hartger van Loon. “Ik heb in het begin van dit jaar de overstap naar Thinq gemaakt, omdat ik minder tijd aan mijn boekhouding wilde besteden. Ik werkte voorheen met een online boekhoudpakket en liet de controle door een accountant uitvoeren. Ik was destijds twee avonden per maand facturen aan het inkloppen. Nu ben ik in vijf minuten klaar. Ik scan een keer per maand mijn inkoop- en verkoopfacturen en uploadt deze naar Thinq. Meer doe ik niet meer aan de boekhouding. Thinq neemt mijn complete boekhouding uit handen. Ook mijn btw-aangifte wordt gedaan.”

“Wat een groot voordeel is, is dat Thinq binnen twee werkdagen mijn inkoop- en verkoopfacturen verwerkt. Via de Mijn Thinq app heb ik altijd en overal inzicht in mijn resultaten en heb ik mijn cijfers bij de hand. Voorheen had ik niet zo snel dit inzicht. Ik moest wachten tot mijn boekhouder mijn facturen had verwerkt. Je kunt dan wel bellen, maar hij weet dan ook niet direct wat je winst is. Met Thinq gaat alles sneller en weet ik vrijwel dagelijks hoe mijn bedrijf ervoor staat.”

Altijd inzicht in mijn actuele cijfers

“Ik ben echt blij dat ik de switch heb gemaakt. Thinq ontzorgt mij en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Thinq verzorgt mijn complete boekhouding voor een aantrekkelijke prijs. Daar kan ik zelf de boekhouding niet voor doen. Ook werkt Thinq met een vast maandbedrag. Ik weet dus precies wat mijn boekhoudkosten zijn.”

“Thinq is voor mij een mooie combinatie van online boekhouden met persoonlijk contact. Als ik vragen heb, kan ik de medewerkers van Thinq bellen of mailen. Het contact verloopt goed en ik word prima geholpen. Bij Thinq werken ervaren adviseurs. Dat geeft mij de zekerheid dat mijn boekhouding goed wordt verzorgd. Bovendien is het echt van deze tijd.“

Per 1 januari 2015 heeft Hartger van Loon ERA Makelaardij Ed Willems in Best overgenomen. “Dit betekent ook dat mijn bedrijfsvoering complexer is geworden. Thinq is een uitgebreide online boekhoudservice. Ook hierin bieden zij mij de gewenste ondersteuning. Door Thinq ben en blijf ik volledig ontzorgd.”

Hartger van Loon, Zelfstandig NVM Makelaar bij ERA Makelaardij PLUS
Sinds oktober 2013 laat hij zijn boekhouding over aan Thinq

Download het volledige verhaal van Hartger (.pdf)

Andere ondernemers over Thinq

 

Andries Kaak Profiel Zw"Vooral het gemak was voor mij de reden om voor Thinq te kiezen. Ik bespaar zeeën van tijd nu."
Andries Kaak, eigenaar Kaak Makelaardij

  

Kevin Hofland ZW"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig." Kevin Hofland, KJH Sports

 

Paula Van Gemen ZW

"Thinq werkt slimmer, is minder foutgevoelig en bespaart mij kostbare tijd. Ik besteed mijn tijd aan leukere dingen dan boekhouden."
Paula van Gemen, Tekstmodel

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

Klantenvertellen Dark