"Dankzij de adviseurs van Thinq kan ik nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Dat geeft me veel energie.”

;

Hoe werkt Thinq?

Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met hun boekhouding. Zij houden zich liever bezig met de kerntaken van ondernemen en besteden hun administratie online uit. Met de online boekhoudservice van Thinq kun je jouw complete administratie voordelig en op een innovatieve manier uitbesteden.

 • Upload een foto of scan van je inkoopfacturen en/of btw-bonnen.
 • Binnen 48 uur zijn je cijfers bijgewerkt in inzichtelijk in Mijn Thinq.
 • Ervaren adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

Probeer gratis        of bel 088 46 700 46

Administratie digitaal aanleveren

Bij Thinq hoef je geen kennis te hebben van boekhouden, je gaat namelijk niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Wij regelen jouw complete administratie goed en snel online. Via Mijn Thinq lever je eenvoudig en veilig jouw btw-bonnen en inkoopfacturen aan. Maak een scan van je administratieve documenten en je bent klaar. Ben je onderweg? Maak dan direct na aankoop of tankbeurt een foto van je bonnetje, en verstuur hem eenvoudig via de Thinq app.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank of ABN AMRO? Dan worden banktransacties automatisch in je Thinq-administratie ingelezen. Met Thinq heb je binnen no-time inzicht in je actuele cijfers zonder zelf te boekhouden.

Verwerking door ervaren adviseurs

Jouw administratieve documenten worden binnen 48 uur verwerkt in Mijn Thinq. Onze deskundige adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit zodat je zeker weet dat alles klopt en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Daarnaast verzorgen zij periodiek jouw btw-aangifte en jaarlijkse belastingaangiften. Je weet hierdoor zeker dat je geen fiscale kansen mist. Het contact met de adviseurs verloopt eenvoudig telefonisch, via e-mail of live chat. Ook in de avonduren en op zaterdag zijn wij bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Via Mijn Thinq heb je vervolgens waar en wanneer je maar wilt, direct inzicht in je bedrijfsresultaten. Wat is mijn omzet? Hoe presteer ik ten opzichte van voorgaande perioden? Welke facturen staan nog open? Je houdt altijd een vinger aan de pols.

thinq mobiele weergave

Alles op één plek goed geregeld!

Thinq biedt je handige tools om efficient te ondernemen. Al deze tools zijn onderling met elkaar verbonden waardoor je altijd actueel inzicht hebt in de stand van zaken. Je maakt in Mijn Thinq bijvoorbeeld eenvoudig professionele facturen en verstuurt deze digitaal met één druk op de knop. Banktransacties kunnen automatisch worden verwerkt waardoor je precies weet welke facturen nog open staan. Deze verkoopfacturen, maar ook alle andere administratieve documenten die je aanlevert worden veilig opgeslagen in een digitaal archief. Je hebt hierdoor altijd en overal inzicht én je belangrijke documenten bij de hand.

Visual Overview Thinq Transparant

Services en handige tools

 • Boekhouding binnen 48 uur verwerkt
 • Btw-aangifte én jaarlijkse aangiften door experts
 • Sparringpartner voor ondernemersvragen
 • Adviseurs ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar.

 

 • Jouw complete administratie veilig opgeslagen in de cloud.
 • Eenvoudig een professionele online factuur maken en versturen.
 • Automatische bankkoppeling met ING, Rabobank en ABN AMRO.
 • Administratie in je broekzak met de Thinq app.

Andere ondernemers over Thinq

Frederike Fennema ZW

"Na een zakelijke aankoop upload ik mijn bon direct via de app. Binnen no-time is mijn administratie bijgewerkt."
Frederike Fennema, Naumac BV

 

Kevin Hofland ZW

"Ik ben met name te spreken over de service. Als ik ergens niet uitkom, dan wordt ik gebeld en direct goed geholpen. Dit werkt effectief en prettig."
Kevin Hofland, KJH Sports

 

 

 

 

 

 

Je boekhouding voordelig online uitbesteden aan de adviseurs van Thinq: scannen, uploaden en je bent klaar!

1 maand gratis proberen  |  Zonder verplichtingen of automatische verlenging

Probeer gratis