Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Dankzij Thinq bespaar ik veel tijd op mijn administratie, en houd ik meer tijd over voor mijn klanten."

;

Laat geen geld liggen in je aangifte omzetbelasting

Als ondernemer ben je in de meeste gevallen verplicht om per kwartaal aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) in te dienen. Doe je je aangifte omzetbelasting zelf? Dan bestaat de kans, dat je jezelf fiscaal te kort doet door regelingen niet of verkeerd toe te passen. Wanneer je de btw aangifte overlaat aan online boekhouder Thinq, dan voorkom je dit. De adviseurs regelen jouw aangifte omzetbelasting en zorgen dat je geen fiscale kansen laat liggen.

Voordelen van een online boekhouder:

Vinkje (1)  Tijdsbesparing: foto maken, uploaden en klaar.

Vinkje (1)  Aangifte omzetbelasting door ervaren boekhouders.

Vinkje (1)  Fiscale kansen maximaal benut.

Vinkje (1)  Minder kans op naheffingen en boetes.

Vinkje (1)  24/7 inzicht in bedrijfsresultaten 

Vinkje (1)  Vaste lage prijs, geen verrassingen achteraf

Vinkje (1)  Persoonlijk sparringpartner voor ondernemersvragen

Vinkje (1)  Tijdelijk 1 jaar lang gratis tankpas t.w.v. € 90,- bij een abonnement

Meer info? Neem contact op >           Bekijk beoordelingen (klantenvertellen.nl) 


Profiel Kevin"Het is prettig, dat vrijwel mijn complete boekhouding en aangifte omzetbelasting deskundig uit handen wordt genomen. Dit scheelt mij enorm veel tijd."

Kevin Hofland, Eigenaar KJH Sports

Administratie door Thinq: hoe werkt het?

Jij levert bonnetjes en facturen aan, wij regelen jouw complete boekhouding en aangifte omzetbelasting online. Ervaar zelf hoe eenvoudig het werkt door een gratis proefaccount aan te vragen. Na een korte registratie ontvang je jouw inlogcodes per e-mail. Je kunt dan direct aan de slag met uploaden.

Stap 1: Maak een foto of scan van je inkoopfacturen en bonnen.
Stap 2: Upload deze via een beveiligde verbinding naar Mijn Thinq
Stap 3: Binnen 3 werkdagen is jouw boekhouding verwerkt en heb je inzicht in je cijfers.

Profiteer nu van ons aanbod en test gedurende 30 dagen gratis de online boekhoudservice van Thinq. Na deze periode, wordt er niet automatisch verlengd en zit je nergens aan vast.

Aangifte omzetbelasting uitbesteden

Wil je direct je aangifte omzetbelasting uitbesteden? Geef dit dan aan tijdens het eerste telefonische contact met Thinq, jouw abonnement wordt dan direct omgezet naar Thinq en we gaan direct voor je aan de slag!

Wat regelt Thinq nog meer voor mij?
De ervaren adviseurs regelen jouw complete boekhouding online. Naast de boekhouding en aangifte omzetbelasting nemen we ook de jaarlijkse belastingaangifte uit handen. Indien gewenst regelen wij ook de salarisverwerking van jouw personeel en adviseren wij jou bij ondernemersvragen.

Wat moet ik zelf nog doen?
In tegenstelling tot bij online boekhoudsoftware, hoef je bij Thinq niets zelf in te voeren of te coderen. Jij maakt een foto of scan van je btw-bonnetjes en inkoopfacturen en wij regelen jouw complete boekhouding. Via handige monitoren in Mijn Thinq heb je 24/7 inzicht in je cijfers en kun je eenvoudig facturen maken met de gebruiksvriendelijke facturatietool.


man kijkt in camera"Mijn contactpersoon bij Thinq waarschuwt me als ik iets vergeet aan te leveren voor mijn aangifte omzetbelasting of wijst me op kosten die wel of juist niet aftrekbaar zijn. "

Jos Besselink, Dimensie Coaching


Klantenvertellen Drieluik Dark