;

Belastingaangiften uitbesteden met maximaal fiscaal voordeel

Als ondernemer ben je verplicht om belastingaangifte te doen, je wilt echter zo veel mogelijk inkomsten overhouden. De kans bestaat dat je jezelf fiscaal te kort doet, doordat fiscale kansen niet optimaal worden benut. Dit is jammer, omdat je er toch regelmatig veel tijd aan kwijt bent.

Wanneer je je belastingaangifte overlaat aan Thinq voorkom je dit. Zo weet je zeker, dat je zo min mogelijk belasting betaalt. Thinq regelt voor jou:

  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief fiscaal partner)
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte loonheffingen

Probeer gratis   of   bekijk pakketten

Waarom Thinq

Icoon Grijs

Belastingaangiften door ervaren boekhouders
Jij levert eenvoudig je inkoopfacturen en btw-bonnen aan via de Thinq app.  Onze ervaren adviseurs stellen zorgvuldig jouw belastingaangiften op, stemmen met je af en dienen de aangifte in bij de Belastingdienst.

 

Icoon BelastingaangifteFiscale kansen maximaal benut
Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de fiscale kansen in jouw ondernemerssituatie. Je weet zeker dat je geen geld laat liggen en bespaart kostbare tijd, tijd die je besteden aan het succes van jouw onderneming. 

      

Icoon BoekhouderSparringspartner voor jouw ondernemersvragen
Je hebt te allen tijde een sparringspartner voor ondernemersvragen. De adviseurs zijn ook in de avonduren bereikbaar voor support en adviesvragen via telefoon of live chat. 

 

Vaste Lage Prijs

Minder kans op naheffingen en boetes
De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van fiscale regels en ontwikkelingen. Je weet zeker dat je niet te veel betaalt en je loopt minder kans op onverwachte naheffingsaanslagen of boetes.


Profiel Jos Zonder Icoon "Thinq regelt mijn complete belastingaangifte. We kunnen ons nu volledig richten op onze klanten."

Jos Besselink, Dimensie Coaching

Probeer gratis

blanco

Aangifte omzetbelasting (btw-aangifte)

Thinq regelt periodiek jouw aangifte omzetbelasting (btw-aangifte). Jij levert eenvoudig je inkoopfacturen en btw-bonnen aan via de Thinq app. Thinq verwerkt jouw boekhouding, welke als basis dient voor de periodieke aangifte omzetbelasting. De adviseurs van Thinq stellen ieder kwartaal jouw aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) op en dienen deze voor je in bij de Belastingdienst.

Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de fiscale kansen in jouw ondernemerssituatie. Laat je je aangifte omzetbelasting over aan Thinq, dan weet je zeker dat je geen geld laat liggen. Je bespaart kostbare tijd, tijd die je besteden aan het succes van jouw onderneming. 

Aangifte inkomstenbelasting

Ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt voor je geregeld inclusief de aangifte van jouw fiscale partner en eventuele vennoten. We nemen de jaarcijfers van jouw onderneming met je door tijdens een jaarlijkse bespreking via telefoon of live chat met een van onze medewerkers. Bijzonderheden in de administratie worden besproken en we geven je tips hoe je nog slimmer kunt ondernemen. 

Heb je tussendoor vragen? De medewerkers van Thinq zijn ook in de avonduren bereikbaar voor support- en adviesvragen. Je hebt te allen tijde een sparringspartner voor jouw ondernemersvragen. Je stel je vragen eenvoudig:

belasting aangifte uitbesteden
boekhoud epert

Aangifte loonheffingen

Heb je personeel in dienst? Dan kun je er voor kiezen om ook je salarisadministratie door Thinq te laten regelen. Je hoeft je niet bezig te houden met de continu veranderende wet- en regelgeving en je weet zeker dat je geen subsidies of kortingsregelingen misloopt. Een onderdeel van de salarisadministratie is de aangifte loonheffingen. Thinq dient iedere maand de aangifte loonbelasting voor je in en zorgt ervoor dat waar mogelijk fiscale voordelen worden benut. Thinq regelt voor jou:

  • Maandelijkse aangifte loonheffingen
  • Maandelijks verstrekken van loonstroken per medewerker
  • Jaarlijks verstrekken van een jaaropgave per medewerker

Aangifte vennootschapsbelasting

Als eigenaar van een besloten vennootschap (bv) moet je ieder jaar aangifte vennootschapsbelasting (Vpb) doen. De Vpb is een belasting, die wordt geheven over de winst van jouw onderneming. Thinq verzorgt jouw aangifte vennootschapsbelasting voordelig én deskundig online. 

De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van de fiscale regels en ontwikkelingen. Op basis van jouw fiscale positie wordt er gekeken hoe jij zo min mogelijk belasting betaalt. Daarnaast loop je minder kans op onverwachtte naheffingsaanslagen of boetes.

blanco


Klantenvertellen Drieluik Dark

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd