Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Belastingaangiften uitbesteden met maximaal fiscaal voordeel

Als ondernemer ben je verplicht om belastingaangifte te doen, maar je wilt daarbij wel zo veel mogelijk inkomsten overhouden. Als je dit allemaal zelf regelt, bestaat de kans dat je jezelf fiscaal tekortdoet. Namelijk doordat je kansen op het gebied van belastingaangifte niet optimaal benut. Dat is jammer, zeker omdat je aangifte vaak ook veel tijd kost. Je kunt als ondernemer je belastingaangifte uitbesteden aan Thinq. Op die manier zorg je ervoor dat die fiscale kansen wél worden benut. Thinq regelt voor jou:

- Aangifte inkomstenbelasting (btw-aangifte)
- Aangifte inkomstenbelasting (inclusief fiscaal partner)
- Aangifte vennootschapsbelasting
- Aangifte loonheffingen

 

Waarom Thinq

Icoon Grijs

Belastingaangiften door ervaren boekhouders
Jij levert eenvoudig je inkoopfacturen en btw-bonnen aan via de Thinq-app. Onze ervaren adviseurs stellen zorgvuldig jouw belastingaangiften op, stemmen met je af en dienen de aangifte in bij de Belastingdienst.

 

Icoon BelastingaangifteFiscale kansen maximaal benut
Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de fiscale kansen in jouw ondernemerssituatie. Je weet zeker dat je geen geld laat liggen en bespaart kostbare tijd. Tijd die je kan besteden aan het succes van jouw onderneming. 

      

Icoon BoekhouderSparringspartner voor jouw ondernemersvragen
Je hebt te allen tijde een sparringspartner voor ondernemersvragen. De adviseurs zijn ook in de avonduren bereikbaar voor support en adviesvragen via telefoon of info@thinq.nl  

 

Vaste Lage Prijs

Minder kans op naheffingen en boetes
De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van fiscale regels en ontwikkelingen. Je weet zeker dat je niet te veel betaalt en je loopt minder kans op onverwachte naheffingsaanslagen of boetes.


Profiel Jos Zonder Icoon "Thinq regelt mijn complete belastingaangifte. We kunnen ons nu volledig richten op onze klanten."

Jos Besselink, Dimensie Coaching

blanco

Aangifte omzetbelasting (btw-aangifte)

Thinq regelt periodiek jouw aangifte omzetbelasting (ook wel de btw-aangifte genoemd). Jij levert eenvoudig je inkoopfacturen en btw-bonnen aan via de Thinq-app of via je portaal Mijn Thinq. Wij verwerken vervolgens je boekhouding, die als basis dient voor de periodieke aangifte omzetbelasting. De adviseurs van Thinq stellen ieder kwartaal jouw btw-aangifte op en dienen deze voor je in bij de Belastingdienst.

Onze ervaren medewerkers zijn volledig op de hoogte van de fiscale kansen in jouw situatie als ondernemer. Het thema belasting blijft voor ondernemers vaak een lastig onderwerp en dat is waar wij er zijn om jou te helpen. Besteed je je aangifte omzetbelasting uit aan Thinq, dan weet je zeker dat je geen geld laat liggen. Je bespaart daarbij ook kostbare tijd. Tijd die je kunt besteden aan het succes van jouw onderneming.

 

Aangifte inkomstenbelasting

Ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt voor je geregeld inclusief de aangifte van jouw fiscale partner en eventuele vennoten. We nemen de jaarcijfers van jouw onderneming met je door tijdens een telefonische afspraak of live chat met een van onze medewerkers. Bijzonderheden in de administratie worden besproken en we geven je ook graag advies hoe je nog slimmer kunt ondernemen. Als het uitbesteden van de belastingaangifte ondernemers kostbare tijd oplevert, zet Thinq graag dat stapje extra en neemt je deze klus graag uit handen. 

belasting aangifte uitbesteden
boekhoud epert

Aangifte loonheffingen

Heb je personeel in dienst? Dan kun je ervoor kiezen om ook je salarisadministratie door Thinq te laten regelen. Je hoeft je niet bezig te houden met de continu veranderende wet- en regelgeving en je weet zeker dat je geen subsidies of kortingsregelingen misloopt. Een onderdeel van de salarisadministratie is de aangifte loonheffingen. Thinq dient iedere maand de aangifte loonbelasting voor je in en zorgt ervoor dat waar mogelijk fiscale voordelen worden benut. Thinq regelt voor jou:

- Maandelijkse aangifte loonheffingen
- Maandelijks verstrekken van loonstroken per medewerker
- Jaarlijks verstrekken van een jaaropgave per medewerker

 

Aangifte vennootschapsbelasting

Als eigenaar van een besloten vennootschap (bv) moet je ieder jaar belasting betalen over de winst van je onderneming. Deze belasting wordt ook wel Vpb genoemd, oftewel vennootschapsbelasting. Ook kan Thinq voordelig en deskundig jouw aangifte vennootschapsbelasting verzorgen.

De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van de fiscale regels en ontwikkelingen. Op basis van jouw fiscale positie wordt er gekeken hoe jij zo veel mogelijk winst kan behouden. Daarnaast loop je minder kans op onverwachtte naheffingsaanslagen of boetes. Belasting voor ondernemers kent voor onze adviseurs geen geheimen en we ondersteunen jou als ondernemer graag daarmee. 

blanco


Klantenvertellen Drieluik Dark