Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Aangifte loonheffing

Je salarisadministratie en aangifte loonheffing voordelig uitbesteden

Heb je als ondernemer personeel in dienst? Dan moet je aangifte loonheffing doen. Voor de aangifte loonheffing zijn verschillende regelingen beschikbaar, waardoor je als werkgever bepaalde zaken onbelast mag vergoeden. Daarnaast hoef je in sommige gevallen niet het volledige bedrag van de ingehouden loonheffing af te dragen en mag je gebruikmaken van afdrachtsverminderingen. Wil je zeker weten, dat je nooit te veel belasting betaalt? Laat je aangifte loonheffing over aan Thinq. De specialisten van Thinq zijn volledig op de hoogte van de fiscale kansen voor jouw ondernemerssituatie.

Complete administratie geregeld

Online boekhouder Thinq neemt de salarisadministratie en aangifte loonheffing uit handen. Daarnaast regelen wij jouw complete boekhouding en belastingaangiften online. Jij maakt een foto of scan van je bonnen en inkoopfacturen, upload deze online en wij regelen de rest!

   

  • Salarisadministratie en aangifte loonheffing geregeld door experts.
  • Je hoeft je niet te verdiepen in continu veranderende wet- en regelgeving.
  • Je hebt geen omkijken naar je boekhouding en belastingaangifte.

Aangifte loonheffing uitbesteden

Je bent als werkgever verplicht om loonheffing in te houden op het loon van je medewerkers. Deze loonheffingen bestaan uit loonbelasting, premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet.

Aangifte loonheffing uitbesteden
De aangifte loonheffing moet op tijd en correct worden ingediend en betaalt. Wanneer je je aangifte niet of te laat betaald, dan riskeer je een boete. Je kunt ervoor kiezen om je salarisadministratie en aangifte loonheffingen uit te besteden. Je hebt dan geen omkijken meer naar de belastingaangiften en hoeft niet de continu wijzigende wet-en regelgeving in de gaten te houden. 

Salarisadministratie uitbesteden
Thinq regelt jouw complete salarisadministratie online. We verzorgen per maand de loonstroken per medewerker en nemen de maandelijkse aangifte loonbelasting voor je uit handen. Jaarlijks wordt er voor iedere medewerker een jaaropgave verstrekt. Wanneer je je aangifte loonbelasting uitbesteedt aan Thinq ben je er zeker van dat je aangifte altijd op tijd is en je het maximale uit je aangifte haalt.

Veelgestelde vragen

Wat regelt Thinq nog meer voor mij?
Naast de salarisadministratie en aangifte loonheffing regelt Thinq ook je boekhouding en overige belastingaangiften online. Jij levert je administratie eenvoudig aan via de Thinq app. De gegevens worden in jouw online boekhouding verwerkt en vormen de basis voor je btw-aangifte en jaarlijkse belastingaangifte. Met Thinq ben je compleet ontzorgd op het gebied van administratie.

  

Wat moet ik zelf nog doen?
In tegenstelling tot bij online boekhoudsoftware, hoef je bij Thinq niets zelf in te voeren of te coderen. Jij maakt een foto of scan van je bonnen en inkoopfacturen en wij regelen jouw complete boekhouding. Via Mijn Thinq maak je eenvoudig je online verkoopfacturen én heb je 24/7 inzicht in je cijfers.
Bekijk meer veelgestelde vragen

Thinq levert mij een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Dat geeft me veel energie”

Hartger van Loon, Zelfstandig NVM Makelaar

Bekijk meer referenties