Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Inkomstenbelasting ondernemers

Voordelig je aangifte inkomstenbelasting uitbesteden met maximaal voordeel

Als ondernemer betaal je in veel gevallen inkomstenbelasting over de behaalde winst uit je onderneming. Er zijn verschillende aftrekposten beschikbaar, die jouw belastbaar inkomen verlagen. De kans bestaat dat je jezelf fiscaal te kort doet, door aftrekposten niet of onjuist toe te passen. Wil jij zeker weten, dat je geen geld laat liggen? Laat je aangifte inkomstenbelasting dan over aan online boekhouder Thinq. 

Fiscale kansen benutten

Online boekhouder regelt jaarlijks jouw aangifte inkomstenbelasting en die van je fiscaal partner. We spreken de jaarcijfers van jouw onderneming met je door en geven je tips om nóg meer uit je onderneming te halen. Kies je voor het uitbesteden van je belastingaangifte bij Thinq? Dan weet je zeker dat alle fiscale kansen worden benut.

  

  • Aangifte inkomstenbelasting geregeld door ervaren boekhouder.
  • Je weet zeker dat alle fiscale aftrekposten worden benut.
  • Je hebt minder kans op naheffingsaanslagen en boetes.

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden

Fiscaal voordeel behalen
Als ondernemer kun je profiteren van verschillende aftrekposten en ondernemersfaciliteiten. De overheid stimuleert hiermee het ondernemerschap. Door deze aftrekposten op de juiste manier toe te passen betaal je minder inkomstenbelasting als ondernemer.
De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van geldende regelingen en zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk belasting betaalt. 

Belastingaangifte en jaarcijfers op orde
Jaarlijks verzorgt Thinq jouw aangifte inkomstenbelasting én de aangifte van je fiscale partner. Ook de jaarcijfers van jouw onderneming worden opgesteld. Jaarlijks nemen we de bijzonderheden in je administratie, en aangifte inkomstenbelasting met je door. 

Compleet ontzorgd in administratie
Naast de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers regelt Thinq de complete boekhouding online. Je maakt een foto of scan van je btw-bonnen en inkoopfacturen en upload deze eenvoudig via de Thinq app. De adviseurs van Thinq regelen vervolgens jouw boekhoudingbelastingaangiften en salarisadministratie online.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met een online boekhoudpakket?
In tegenstelling tot een online boekhoudpakket, hoef je bij Thinq niet zelf aan de slag met het inboeken van je inkoopfacturen of het indienen van de belastingaangiften. Je maakt een foto of scan van je bonnetjes, upload deze via Mijn Thinq en je bent klaar! Het Thinq-team controleert en verwerkt jouw administratie online.

    

Hoe verloopt het contact met Thinq?
Thinq vindt het belangrijk om jouw administratie binnen 5 werkdagen te verwerken. Om dit te kunnen realiseren werken onze collega’s in teamverband. Je wordt bij ons ondersteund door een team van specialisten. Het contact met de medewerkers verloopt telefonisch of per e-mail.
Lees meer veelgestelde vragen

"Thinq levert mij als ondernemer een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden"

Hartger van Loon, Zelfstandig NVM Makelaar

Bekijk meer referenties