Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Aangifte vennootschapsbelasting (Vpb)

Aangifte vennootschapsbelasting (Vpb) met maximaal voordeel uitbesteden?

Als eigenaar van een besloten vennootschap (bv) moet je aangifte vennootschapsbelasting (Vpb) doen. De Vpb is een belasting, die wordt geheven over de winst van jouw onderneming. Thinq verzorgt voordelig én online jouw aangifte vennootschapsbelasting. De adviseurs van Thinq zijn volledig op de hoogte van de fiscale regels en ontwikkelingen. Op basis van jouw fiscale positie wordt er gekeken hoe jij zo min mogelijk belasting betaalt.

Mis geen fiscale kansen meer

Kies je ervoor om je aangifte vennootschapsbelasting uit te besteden aan Thinq, dan wordt je compleet ontzorgd op het gebied van boekhouding en belastingaangifte. Je bespaart tijd én je weet zeker dat je geen fiscale kansen laat liggen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van fiscale aftrekposten in jouw ondernemerssituatie. 

   

  • Aangifte vennootschapsbelasting geregeld door experts.
  • Je weet zeker dat je geen fiscale kansen mist.
  • Minder kans op naheffingsaanslagen of boetes.

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden

Aangifte vennootschapsbelasting
Wat de inkomstenbelasting is voor ondernemers met een rechtsvorm zzp, eenmanszaak en vof, is de vennootschapsbelasting voor rechtspersonen. In veel gevallen maak je bij aanvang van een fiscaal jaar een schatting van de winst voor het komende jaar.

Je ontvangt vervolgens een voorlopige aanslag die je in termijnen kunt betalen. Na afloop van het fiscale jaar doe je aangifte vennootschapsbelasting. Hierin bereken je hoeveel belasting je in het afgelopen jaar had moeten betalen.

Minder kans op naheffingsaanslagen en boetes
De vennootschapsbelasting die je reeds betaald hebt, verreken je met de definitieve aanslag die je van de Belastingdienst ontvangt. Als achteraf blijkt dat de aanslag niet juist is, dan kan de Belastingdienst een navorderingsaanslag of zelfs een boete opleggen. Over de te weinig betaalde belasting moet je rente betalen. Voorkom dit en laat de aangifte vennootschapsbelasting over aan Thinq.

Veelgestelde vragen

Wat regelt Thinq nog meer voor mij?
Online boekhouder Thinq regelt jouw complete boekhouding online. Naast de boekhouding en aangifte omzetbelasting nemen we ook de jaarlijkse belastingaangifte uit handen. Indien gewenst regelen wij ook de salarisverwerking van jouw personeel en adviseren wij je bij ondernemersvragen.

  

Hoe verloopt het contact met Thinq?
Je wordt bij ons ondersteund door een team van specialisten. Het contact met de medewerkers verloopt telefonisch of per e-mail. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.
Lees meer veelgestelde vragen

"Mijn administratie is nu veel eenvoudiger, en dat voor een fractie van de prijs die we gewend waren"

Bas Oosterhout, Transportbedrijf Bas Oosterhout
Lees meer referenties