Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Bankmutaties via directe bankkoppeling

Bankafschriften en betalingen automatisch verwerkt in je boekhouding

Een directe bankkoppeling betekent dat elektronische bankafschriften automatisch worden ingelezen in je online boekhouding. Je hebt geen omkijken meer naar je bankmutaties en hebt 24/7 inzicht in je openstaande facturen en geboekte uitgaven. Thinq werkt met een directe bankkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en ING. Heb je een zakelijke rekening bij een andere bank? Dan kun je een jouw bankmutaties via internetbankieren downloaden in een exportbestand (MT940), en uploaden in Mijn Thinq. 

Voordelen van een bankkoppeling

Met een bankkoppeling is online boekhouden nog eenvoudiger, je hoeft niet meer zelf iedere maand je bankmutaties te uploaden in Mijn Thinq. Het systeem matcht de betalingen automatisch met de bijbehorende facturen. Hierdoor bespaar je veel tijd, maak je minder fouten en werk je nog efficiënter. 

Ik wil tijd besparen op mijn boekhouding

 

  • Directe bankkoppeling met ABN AMRO, Rabobank en ING.
  • Handmatig bankafschriften uploaden niet meer nodig.
  • Altijd direct inzicht in openstaande facturen en uitgaven.

Bankmutaties uploaden

Als je geen klant bent van ABN AMRO, ING of Rabobank, dan kun je eenvoudig je bankmutaties periodiek uploaden naar Thinq. In slechts twee stappen zijn jouw bankmutaties bijgewerkt in je boekhouding. Je downloadt via internetbankieren bij jouw bank een gegevensbestand (MT940) met bankmutaties en uploadt deze vervolgens eenvoudig in Mijn Thinq.

Op deze manier heb je actueel inzicht in je inkomsten en uitgaven. Bij de gratis overstapservice van Thinq ondersteunen de medewerkers van Thinq je bij het inregelen van deze directe bankkoppeling of bij het uploaden van je bankmutaties. 

Veel gestelde vragen

Hoe stel ik een bankkoppeling in?
Je kunt de bankkoppeling eenvoudig via je eigen bank aanvragen. De manier van koppelen is voor ABN AMRORabobank en ING verschillend. Je ontvangt van ons een specifieke instructie per bank om de koppeling probleemloos te activeren. Heb je een zakelijke rekening bij een andere bank? Dan kun je het gegevensbestand met bankmutaties uploaden in Mijn Thinq. 

   

Wat is het voordeel van een automatische bankkoppeling?
Je hoeft niet meer zelf je bankmutaties te downloaden en deze handmatig in te voeren. Je inkomsten en uitgaven worden automatisch in je online boekhouding ingelezen. Je voorkomt hierdoor fouten en bespaart tijd, waardoor je efficiënter kunt werken.
Lees meer veelgestelde vragen

"Thinq geeft mij realtime inzicht in mijn administratie. Ik weet precies hoe we ervoor staan en wat mijn omzet is."

Jos Besselink, Dimensie Coaching.

Bekijk meer referenties

Proefabonnement

Je kunt Thinq nu 1 maand gratis en vrijblijvend uitproberen. Bevalt het niet? Dan kun je het abonnement uiteraard kosteloos opzeggen.

  1. Meld je aan, er wordt direct een account voor je aangemaakt.
  2. Je ontvangt per e-mail toegangscodes voor jouw persoonlijke portal.
  3. Je kunt direct starten met het aanleveren van je btw-bonnen en facturen.

Ik wil tijd besparen op mijn boekhouding 

Contact met Thinq

Heb je vragen? Neem contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.