Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Offerte maken in een handomdraai

Een goede offerte maken, is voor jou als ondernemer de basis voor nieuwe opdrachten. Het maken van een offerte kost vaak veel tijd. Met het factuurprogramma van Thinq hoeft het maken van een offerte niet langer een tijdrovende klus te zijn. Je kunt in een handomdraai een  offerte maken en deze op een later moment eenvoudig omzetten naar een factuur. Handig toch!

Hiernaast zie je een voorbeeld offerte met,huisstijl elementen zoals je deze zelf eenvoudig met Thinq kunt maken. Hieronder vind je meer voordelen van Thinq:

  • Eenvoudig offertes maken
  • Versturen per mail of per post
  • Accorderen via digitale handtekeningen
  • Eenvoudig offertes omzetten naar facturen
  • Bijlagen toevoegen


Een compleet factuurprogramma

Icoon Online FacturatieOnbeperkt facturen en offertes maken
Na het versturen van de offerte ontvangt de klant een e-mail met de belangrijkste gegevens, een link om de offerte te bekijken en een link om de offerte te accorderen. 

 

Icoon BoekhouderDigitale handtekening
Maak je je offertes via Thinq, dan heb je de mogelijkheid om digitale handtekeningen te zetten. Jouw klant kan daarnaast ook de offerte ondertekenen met een digitale handtekening. Op deze manier zijn digitale afspraken rechtsgeldig.


 

Icoon GeldOffertes eenvoudig omzetten naar facturen
Is jouw opdracht afgerond? Dan zet je in een handomdraai offertes om naar facturen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd, die je kunt steken in de leuke zaken van ondernemen.

 

Icoon ArchiveBijlagen mee verzenden
Het is eenvoudig mogelijk om bijlagen mee te versturen met de offerte. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, een toelichting of begeleidend schrijven. 

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.  Profiel Kevin"Met Thinq kan ik super snel mijn facturen offertes maken. Het is simpel en het wijst zichzelf. Hierdoor kan ik een goede en snelle service aan mijn klanten bieden."

Kevin Hofland, KJH Sports B.V.


Klantenvertellen Drieluik Dark