Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

In no-time een voorbeeld factuur maken

Een professionele factuur maken, die aan alle vereisten van de Belastingdienst voldoet, is belangrijk. Je factuur is tenslotte het visitekaartje van jouw bedrijf. Wanneer je een factuur maakt met Thinq zie je direct een voorbeeld van de factuur op je scherm, precies zoals deze wordt verstuurd naar je klanten.

Hiernaast zie je een voorbeeld factuur met klantgegevens, bedrijfsgegevens, factuurnummer, factuurdatum, factuurregels op de factuur zoals je deze zelf eenvoudig met Thinq kunt maken. Hieronder vind je meer voordelen van Thinq:

  • Onbeperkt facturen maken en versturen
  • Facturen in eigen huisstijl
  • Urenadministratie
  • Automatische betalingscontrole, herinneringen en aanmaningen
  • Betalingen accepteren via iDEAL
  • Eenvoudig offertes maken
  • Incassobatches aanmaken

Een voorbeeld factuur in drie stappen

1. Nieuwe factuur maken
Klik in de module op 'Nieuwe factuur', een voorbeeld factuur opent in je scherm met daarop alle standaard gegevens zoals adresgegevens en betalingscondities. Je zet de factuur eenvoudig in je eigen huisstijl met een logo, achtergrond, lettertype en zelfgekozen layout.

2. Klant selecteren
Kies vervolgens aan wie de factuur verstuurd moet worden. Thinq heeft een handig adressenboek waar je alle contactgegevens van je klanten eenmalig inzet. Nadat je de klant geselecteerd hebt, verschijnen de klantgegevens automatisch op de factuur.

3. Factuurregels invoeren
Vul tenslotte de gewenste factuurregels in. De factuurmodule van Thinq berekent automatisch de btw. Klik op 'Opslaan' om de factuur klaar te maken voor verzending. 


Een compleet factuurprogramma

Icon IdealBetalingen accepteren via iDEAL
Laat klanten eenvoudig betalen via iDEAL. Een veilige, snelle en veelgebruikte online betaalmethode in de eigen bankomgeving van je klant. Betalingen worden direct verwerkt in je factuuroverzicht.

 

Icoon TijdsbesparingUrenregistratietool
Registreer je besteedde uren via het urenregistratiesysteem in Mijn Thinq. Met één druk op de knop kun je na afloop van de opdracht een factuur maken en versturen.


 

Icoon Online FacturatieFacturen in jouw huisstijl
Verstuur professionele facturen in je eigen huisstijl. Plaats huisstijlelementen als een logo, achtergrond en lettertype. Daarnaast bepaal je zelf waar de teksten en elementen op de factuur worden geplaatst.

 

Icoon GeldAutomatische betalingscontrole
Welke facturen staan nog open, wie moet ik na bellen of mailen? Je ziet het eenvoudig via Mijn Thinq. Met één druk op de knop verstuur je een herinnering naar je klant.

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.  Profiel Kevin"Met Thinq kan ik super snel mijn offertes en facturen maken. Het is simpel en het wijst zichzelf. Hierdoor kan ik een goede en snelle service aan mijn klanten bieden."

Kevin Hofland, KJH Sports B.V.


Klantenvertellen Drieluik Dark