Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Zorgeloos je salarisadministratie uitbesteden aan experts

Salarisadministratie kan voor een ondernemer een complexe en tijdrovende klus zijn. Je moet voortdurend veranderende wet- en regelgeving bijhouden en er iedere maand voor zorgen dat de salarisverwerking goed verloopt. Doe je dit niet, dan heb je kans op boetes en loop je wellicht subsidies of kortingsregelingen mis. Heb je personeel in dienst of ben je zelf bij jouw eigen bv in dienst? Laat je salarisadministratie over aan Thinq. Je kunt een extra module afsluiten, wij regelen dan voor jou:

  • Salarisverwerking inclusief loonstroken en jaaropgaven
  • Maandelijkse aangifte loonheffingen
  • Complete boekhouding en belastingaangifte

Voordelen van online boekhouder Thinq

Vinkje (1)  Geen omkijken meer naar je online salarisadministratie

Vinkje (1)  Ervaren adviseurs regelen jouw salarisadministratie inclusief loonstroken en jaaropgaves

Vinkje (1)  Maandelijkse aangifte loonheffingen met maximaal fiscaal voordeel

Vinkje (1)  Je hoeft je niet te verdiepen in continu veranderende wet- en regelgeving

Vinkje (1)  Privacygevoelige personeels- en salarisgegevens zijn uitstekend beveiligd

Vinkje (1)  Waar en wanneer je wil jouw salarisoutput raadplegen via Mijn Thinq

Vinkje (1)  Je hebt direct na de verwerking inzicht in je salarisoutput

Vinkje (1)  Geen kostbare investeringen in software of ICT

Vinkje (1)  Adviseurs zijn bereikbaar voor vragen 

Meer info? Neem contact op >           Bekijk beoordelingen (klantenvertellen.nl) 


Profiel Hartger Zonder Icoon"Mijn salarisadministratie uitbesteden aan Thinq levert mij een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Dat geeft me veel energie”

Hartger van Loon, NVM makelaar

Online salarisadministratie: hoe werkt het?

Met Thinq hoef je geen kostbare uren meer te spenderen aan je online salarisadministratie. Online boekhouder Thinq regelt jouw salarisadministratie, boekhouding én belastingaangifte. Je administratie uitbesteden was nog nooit zo eenvoudig! Hierdoor houd jij tijd over die je kunt steken in de leuke zaken van ondernemen. Je hoeft slechts de volgende stappen te ondernemen: 

1: Maak een foto of scan van je inkoopfacturen en bonnen.
2: Upload deze via een beveiligde verbinding naar Mijn Thinq. Ervaren medewerkers van Thinq controleren en verwerken daarna jouw administratie.
3: Klaar! Binnen 5 werkdagen heb je inzicht in jouw cijfers en kun je te allen tijde meekijken via Mijn Thinq.

Loonstroken, jaaropgaves en advies

Wanneer je de salarisadministratie van jouw onderneming overlaat aan Thinq bespaar je kostbare tijd die je kunt steken in de groei van jouw bedrijf. Onze specialisten verzorgen iedere maand de salarisverwerking inclusief loonstroken van jouw medewerkers. 

Thinq hanteert vaste kosten per loonstrook. Je betaalt dus één vast bedrag per maand voor je boekhoudingbelastingaangifte en salarisadministratie. Tussentijdse mutaties worden niet in rekening gebracht.

Ook de jaaropgaves worden opgesteld. Als werkgever ben je verplicht om na afloop van ieder jaar een jaaropgave te verstrekken aan je medewerkers. Als onderdeel van de salarisadministratie doet Thinq dit jaarlijks voor iedere medewerker.

blanco
mobiel boekhouden

Aangifte loonheffingen

Ook de aangifte loonheffingen wordt iedere maand voor je geregeld. Wanneer je je aangifte loonheffingen aan Thinq uitbesteedt ben je er zeker van dat je aangifte altijd op tijd is en je het maximale uit je aangifte haalt. 

Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van geldende wet- en regelgeving. Je hoeft dus niet meer zelf als werkgever de continu veranderende wet- en regelgeving bij te houden. Thinq houdt daarnaast rekening met de geldende (cao-) regelingen in jouw branche.

Thinq regelt meer belastingaangiften

Payroll: geen administratieve lasten en werkgeversrisico

Heb jij personeel in dienst of wil jij personeel aannemen maar niet de administratieve lasten van salarisadministratie. Kies dan voor payroll. Thinq werkt samen met Kolibrie (horeca-, recreatie- en evenementenbranche) en Paystaff (overige branches). Hierbij zijn jouw medewerkers juridisch gezien in dienst bij de payrollpartner en heb jij geen omkijken naar de salarisadministratie en verplichtingen vanuit cao en wetgeving. Kolibrie en Paystaff nemen administratieve lasten uit handen, ook bij een zieke medewerker of arbeidsconflict. Je bent daarnaast flexibel in de inzet van personeel bij bijvoorbeeld een periode van minder omzet, jij als ondernemer houdt de regie.

  • Geen administratieve lasten meer
  • Geen loondoorbetaling bij ziekte
  • Geen werk, geen kosten
  • Transparante kosten

Abonnementsopties

Met onze abonnementen kun je eenvoudig en snel je online administratie laten regelen. Wil je ook je salarisadministratie uitbesteden? Sluit dan een aanvullende module af waarbij je betaalt per medewerker:

 


Klantenvertellen Drieluik Dark