;

Zorgeloos je salarisadministratie uitbesteden aan experts

Salarisadministratie kan voor een ondernemer een complexe en tijdrovende klus zijn. Je moet voortdurend veranderende wet- en regelgeving bijhouden en er iedere maand voor zorgen dat de salarisverwerking goed verloopt. Doe je dit niet, dan heb je kans op boetes en loop je wellicht subsidies of kortingsregelingen mis. 

Heb je personeel in dienst of ben je zelf bij jouw eigen bv in dienst? Laat je salarisadministratie over aan Thinq. Wij regelen voor jou:

  • Salarisverwerking inclusief loonstroken en jaaropgaven
  • Maandelijkse aangifte loonheffingen
  • Complete boekhouding en belastingaangifte

Probeer gratis   of   bekijk pakketten

Waarom Thinq

Icoon TijdsbesparingJe bespaart kostbare tijd
Je uploadt eenvoudig en veilig jouw bonnen en facturen via de Thinq app. De medewerkers van Thinq regelen vervolgens je complete administratie en salariswerking online. Foto maken, uploaden en je bent klaar!

Vaste Lage PrijsEen vaste all-in abonnementsprijs
Je betaalt een all-in abonnementstarief per maand. Voor tussentijdse mutaties worden geen extra kosten gerekend Hierdoor weet je precies wat je per maand kwijt bent aan je salarisadministratie. 

 

      

Online Boekhouder Thinq

Je hoeft je niet te verdiepen in continu veranderende regels
Onze ervaren salarisadministrateurs zijn volledig op de hoogte van continu wijzigende wet- en regelgeving omtrent CAO's, premies en loonheffingen. Hierdoor weet je zeker dat dat je voldoet aan de gestelde regels.

Icoon GeldGeen investeringen in software of IT
Online boekhouder Thinq werkt volledig online. Extra investeringen in software of IT zijn dus niet nodig. Jouw complete administratie wordt goed beveiligd opgeslagen zodat je altijd een back-up hebt van je administratie.


Profiel Hartger Zonder Icoon"Thinq levert mij een enorme tijdwinst op. Ik kan nu meer tijd aan mijn klanten besteden. Dat geeft me veel energie”

Hartger van Loon, NVM makelaar

Probeer gratis

Loonstroken, jaaropgaves en advies

Wanneer je de salarisadministratie van jouw onderneming overlaat aan Thinq bespaar je kostbare tijd die je kunt steken in de groei van jouw bedrijf. Onze specialisten verzorgen iedere maand de salarisverwerking inclusief loonstroken van jouw medewerkers. 

Thinq hanteert vaste kosten per loonstrook. Je betaalt dus één vast bedrag per maand voor je boekhoudingbelastingaangifte en salarisadministratie. Tussentijdse mutaties worden niet in rekening gebracht.

Ook de jaaropgaves worden opgesteld. Als werkgever ben je verplicht om na afloop van ieder jaar een jaaropgave te verstrekken aan je medewerkers. Als onderdeel van de salarisadministratie verstrekt Thinq jaarlijks voor iedere medewerker een jaaropgave.

blanco
boekhoud epert

Aangifte loonheffingen

Ook de aangifte loonheffingen wordt iedere maand voor je geregeld. Wanneer je je aangifte loonheffingen aan Thinq uitbesteedt ben je er zeker van dat je aangifte altijd op tijd is en je het maximale uit je aangifte haalt. 

Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van geldende wet- en regelgeving. Je hoeft dus niet meer zelf als werkgever de continu veranderende wet- en regelgeving bij te houden. Thinq houdt daarnaast rekening met de geldende (cao-) regelingen in jouw branche.

Thinq regelt meer belastingaangiften

Administratie veilig in de cloud

Online boekhouder Thinq werkt volledig online. Extra investeringen in software of IT zijn dus niet nodig. Jouw complete administratie wordt goed beveiligd opgeslagen zodat je altijd een back-up hebt van je administratie.

Je hebt te allen tijde een sparringpartner voor jouw ondernemersvragen. Heb je vragen over het aannemen van personeel of het fiscaal voordelig aanschaffen van een auto van de zaak? De medewerkers van Thinq zijn ook in de avonduren bereikbaar voor support- en adviesvragen.  Je stel je vragen eenvoudig:

blanco


Reviews3

Probeer 30 dagen gratis
Vrijblijvend en wordt niet automatisch verlengd