Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Urenregistratie: gemakkelijk en snel tijdschrijven

Met het urenregistratiesysteem van Thinq kun je je bestede uren per klant op projectniveau bijhouden. Hierdoor houd je eenvoudig afgesproken tarieven, bestede uren, looptijd en facturatie bij. Je hebt de maximale controle op jouw onderneming met Thinq. Het urenregistratiesysteem is een onderdeel van het factuurprogramma van Thinq. 

1. Vul basisgegevens in

Urenregistratie is vanaf nu een fluitje van een cent:

  1. Maak een project of klant aan waarvoor je uren wil registreren.
  2. Vul basisgegevens als looptijd, facturabele uren en projectbegroting in. 
  3. Selecteer projectleden die uren mogen schrijven op het project.
  4. Maak taken / uurposten aan waarop uren geschreven worden.
  5. Bepaal per werknemer / taak het uurtarief en maximaal te schrijven uren.

2. Eenvoudig uren registreren

Nadat het project is aagemaakt vul je eenvoudig de besteedde uren op klant- of projectniveau in. De functies zijn eenvoudig in gebruik. Ook via je smartphone kun je eenvoudig uren registreren. De ingevoerde uren zijn na afloop van het project eenvoudig om te zetten naar een factuur. Handig toch!

Lees meer over het factuurprogramma

3. Inzicht en budgetbewaking

Via het dashboard kun je per project of klant de stand van zaken van het project bekijken ten opzichtte van het afgesproken budget. Op deze manier houd je continu een vinger aan de pols.

Per project of klant kun je tevens een urenrapportage uitdraaien en zie je precies welke uren declarabel zijn of niet en welke uren wel of niet gefactureerd zijn.


Urenregistratie én facturatie

Icoon Online FacturatieOnbeperkt facturen maken
Met de factuurmodule van Thinq kun je geregistreerde uren eenvoudig omzetten naar een verkoopfactuur. Een professionele factuur maken is voortaan een fluitje van een cent.


Icon IdealBetalingen accepteren via iDEAL
Laat klanten eenvoudig betalen via iDEAL. Een veilige, snelle en veelgebruikte online betaalmethode in de eigen bankomgeving van je klant. Betalingen worden direct verwerkt in je factuuroverzicht.

 

Icoon BelastingaangifteFacturen in jouw huisstijl
Verstuur professionele facturen in je eigen huisstijl. Plaats huisstijlelementen als een logo, achtergrond en lettertype. Daarnaast bepaal je zelf waar de teksten en elementen op de factuur worden geplaatst.

 

Icoon GeldAutomatische betalingscontrole
Welke facturen staan nog open, wie moet ik na bellen of mailen? Je ziet het eenvoudig via Mijn Thinq. Met één druk op de knop verstuur je een herinnering naar je klant.

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.


Profiel Kevin"Dankzij Thinq heb ik meer tijd over en heb ik veel beter inzicht. Dat maakt ondernemen voor mij nóg leuker."

Kevin Hofland, KJH Sports B.V.Klantenvertellen Drieluik Dark