Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Eenvoudig overstappen

Wisselen van boekhoudoplossing, veel ondernemers zien hier tegen op. Veel ondernemers denken dat dit veel rompslomp met zich meebrengt en veel tijd kost. Met de gratis overstapservice van Thinq krijg je persoonlijke begeleiding bij het overstappen. Wij zorgen ervoor dat administratieve gegevens worden uitgewisseld, je hoeft zelf bijna niets te doen.

Gratis overstapservice

Wat regelt Thinq voor jou:

  • Na aanmelding neemt een van onze adviseurs telefonisch contact met je op om belangrijke zaken in jouw administratie door te nemen.
  • Wij nemen contact op met jouw huidige boekhouder of softwareleverancier voor het uitwisselen van administratieve gegevens
  • We vragen jouw btw-nummer en jaarcijfers van vorig boekjaar op om de beginbalans op te stellen.
  • Debiteuren en crediteuren uit boekhoudsoftware kunnen we eenvoudig importeren in Mijn Thinq.
  • Wil je midden in het boekjaar overstappen? Dan verwerken wij in overleg met jou de administratie met terugwerkende kracht voor dat boekjaar. 

Wat moet je zelf doen:

  • Jij uploadt je btw-bonnen en facturen via Mijn Thinq
  • Jij maakt eenvoudig jouw verkoopfacturen in de facturatiemodule in Mijn Thinq
  • Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank of ABN Amro? Dan activeer je eenvoudig een automatische bankkoppeling met Thinq.

Profiel Kevin

"Thinq hielp mij eenvoudig over te stappen. De lijnen zijn heel kort, dat werkt erg prettig."

Kevin Hofland, eigenaar KJH Sports

 

Veelgestelde vragen

Kan ik ook midden in het boekjaar starten met Thinq?
Je kunt op ieder gewenst moment starten met Thinq. Start je bijvoorbeeld in april dan verwerken wij in overleg met jou de boekhouding met terugwerkende kracht voor de voorgaande maanden in het betreffende boekjaar. Je krijgt uiteraard dan nog steeds binnen het eerste jaar één maand korting op jouw abonnement.

Kan ik financiële gegevens uit mijn boekhoudsoftware importeren?
Je kunt eenvoudig debiteuren, crediteuren en producten uit jouw software exporteren en vervolgens (laten) importeren in Mijn Thinq. Wij nemen helaas geen financiële cijfers over van externe partijen of software, omdat we willen voorkomen dat jouw administratie fouten bevat. 

  

Kan ik Thinq gratis uitproberen?
Ja, er is een mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een proefabonnement van 1 maand af te sluiten. Je krijgt toegang tot Mijn Thinq. Tijdens deze maand kun je inkoopfacturen en bankmutaties uploaden en laten verwerken door Thinq en het factuurprogramma uitproberen. 

Bekijk meer veelgestelde vragen

Waarom Thinq

Icoon Tijdsbesparing

Bespaar tijd
Je gaat niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Jouw boekhouding wordt volledig uitbesteed aan de adviseurs van Thinq: scannen, uploaden en je bent klaar!


Mobiel Thinq 24/7 inzicht in jouw bedrijfsresultaten
Binnen 48 uur is jouw boekhouding bijgewerkt en voor jou inzichtelijk in Mijn Thinq. Je hebt waar en wanneer je maar wilt inzicht in jouw bedrijfsresultaten.

 

      

Vaste Lage Prijs

Vaste lage prijs
Je betaalt een al-in abonnementstarief per maand. Je weet precies wat je aan je boekhouder betaalt. Geen verrassingen achteraf.


Icoon BoekhouderPersoonlijk advies

Onze adviseurs geven je proactief advies hoe je zo slim mogelijk kunt ondernemen. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar voor vragen en support.

Klantenvertellen Reviews